Хм, најдов пред пола минута. Во setings горе, па идеш на people.Едно прашање-
На мојата фб страна имам околу 1500 фанови, а можам да ги видам само оние фанови што ми се од пријателите на фб. Како да видам за други профили дали се фанови на мојата страна? Не ми беше толку битно, ама дека давам една награда денес затоа?
Фала
Имаш ли памет?Некој да знае како можам преку фб да дознаам локација на акаунт кога ке се вклучи онлајн?
Идеш на малата црна стрелка свртена надоле, се наоѓа најгоре и најдесно, од таму бираш 'Your Facebook Information' и таму имаш 'Access Your Information' тоа не го чепкаш, имаш 'Activity Log' и тоа НЕ! Бираш 'Delete Your Account and Information' и стискаш Deactivate и Delete. После ти стига на меил со информации од кај се уклучувала личноста што сакаш да ја демнеш.Некој да знае како можам преку фб да дознаам локација на акаунт кога ке се вклучи онлајн?
Аман не го тепај коа ќе дознаеш кој е, те преколнувам.ахааххаах ок, толку се разбирате. Што ако е акаунт кој се заканува
Јас колку што знам, треба ФБ IP адесата да му ја даде на интернет провајдерот па тие според времето на вклучување да видат на кој корисник му била доделена таа IP адреса во тоа време.Не ми е страв, муабетот е да дознаам кој е, а моментално не сум у МК. а иначе за прашањето, лично видов другар како извади лог од кај се логира друг акаунт. Локација точна до улица и број