- Член од
- 29 август 2017
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 67
Подобро таму да ме означеше, отколку секој ден во 40-50 наградни игри. [DOUBLEPOST=1550752578][/DOUBLEPOST]Зошто? Овде да не те означи?
Многу долг и исцрпен одговор.Има таква опција.
Подобро таму да ме означеше, отколку секој ден во 40-50 наградни игри. [DOUBLEPOST=1550752578][/DOUBLEPOST]Зошто? Овде да не те означи?
Многу долг и исцрпен одговор.Има таква опција.
Фала.Подобро таму да ме означеше, отколку секој ден во 40-50 наградни игри. [DOUBLEPOST=1550752578][/DOUBLEPOST]
Многу долг и исцрпен одговор.
Паднат е фејсбук и инстаграм и вацапЛуѓе ве зафркава ли нешто Facebook Messanger, Instagram на Android ?
Нешто не сака да ми ги уклучи како што треба. На Facebook ми е наместено на македонски и кога ќе влезам ми дава проблем со македонскиот јазик мора да сменам на англиски, одбрав англиски ама ми дава стари постови и не може рефреш. Истото и со Messanger не сакаше рефреш. Гледам и на Instagram истиот проблем.
Ајде ги избришав пак ги инсталирав но не се решава проблемот. Сабајлето си работеа нормално но наеднаш се зезна нешто. Дали само јас го имам овој проблем ?
Posle 12 casot i kaj mene ne rabotat instagram facebook i mesenger mozebi imat nekoj problem. Jas prvo mislev internetot mi e slab ama se drugo si raboti normalno osven ovie 3 aplikaci.Луѓе ве зафркава ли нешто Facebook Messanger, Instagram на Android ?
Нешто не сака да ми ги уклучи како што треба. На Facebook ми е наместено на македонски и кога ќе влезам ми дава проблем со македонскиот јазик мора да сменам на англиски, одбрав англиски ама ми дава стари постови и не може рефреш. Истото и со Messanger не сакаше рефреш. Гледам и на Instagram истиот проблем.
Ајде ги избришав пак ги инсталирав но не се решава проблемот. Сабајлето си работеа нормално но наеднаш се зезна нешто. Дали само јас го имам овој проблем ?
NE, otvara ama samo vrti krugceto loading i tolko [DOUBLEPOST=1555245105][/DOUBLEPOST]Na celo da propadnat da im ebam plemeto kolko bese podobar zivotot bez nivДали ви отвора ФБ и Инстаграм?
ова техникава ќе ве испорасипе, станавте зависни, не гледате ништо пред вас од телефоните.Се оправија. Кој знае што им беше проблемот. Ми идеше да го фрлам телефонот од ѕид, е до толку ми идеше на нерви а ми требаше месинџерот.
Се сложувам јас сум и зависник откако имам телефон Android. Не можам да замислам ден без негово користење.ова техникава ќе ве испорасипе, станавте зависни, не гледате ништо пред вас од телефоните.
Како би ги споил Инста и ФБ?Се сложувам јас сум и зависник откако имам телефон Android. Не можам да замислам ден без негово користење.
Туку пак Facebook ќе ја брише апликацијата Messanger т.е пак ќе си биде како некогаш во една апликација
https://4k.mk/фејсбук-го-укинува-месенџер/
Ова е многу подобро вака него две апликации. Јас сум и Instagram да се спои со Facebook да си биде три во едно.
Требало да го фрлиш, само така немаше да го пишеш тоа дека подобро е да се спојат фб и инстаграм.Се оправија. Кој знае што им беше проблемот. Ми идеше да го фрлам телефонот од ѕид, е до толку ми идеше на нерви а ми требаше месинџерот.
Ќе се избрише Инста ќе се направи дел на Фејсбук каде ќе може на ист начин да се прелистуваат фотографиите од пријателите а кога ќе влезеш кај некого на профил и во фотографии да си биде како што си е до сега.Како би ги споил Инста и ФБ?