2
~2A
Гостин
Суарез да го направеше ова ќе се изнапишаа 10-тина страни од неговите "миленици" како тој е ѓубре итн итн
Суарез можи е расист ама нема мадиња да се степа особено со Евра!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Суарез да го направеше ова ќе се изнапишаа 10-тина страни од неговите "миленици" како тој е ѓубре итн итн
баш ме интересира каде мислиш дека сме (да видам дали ми ја разбра поентата)Ја мислев дека барем со тебе ќе може човек да се разбере. Не другар, ради таквите ко ballboy сме таму каде што сме.
мојот одговор лежи во одговорот на поставените прашања (твој проблем ако не знаеш да ги одговориш)Ахам на прашања одговараш со прашања. Убо.
Ах и после постот што го пишав дека не одговараш на моето прашање го видов овој пост.
oh железаријата..
ај ѕирни го постовВиди си ги постовите на 62ра страна и ке видиш дека нема никаво прашање туку 2 fail постови за Хазард и Рамирес ..
како тоа да не ми одговараат кога јас според тебе не сум поставувал прашања?Не им одговарајте на навивачите на Арсенал,очигледно ги погоди резултатот од пред неколку денови..
Сите се согласуваат дека малиот се преправаше,овие Хазард со Хитлер го израмнија..
Мојот одговор на твоите прашања е 42.мојот одговор лежи во одговорот на поставените прашања (твој проблем ако не знаеш да ги одговориш)
Од македонската фан страна на Челзи
Челзи - Македонски Портал за Челзи
Играчи како Овен, Стивен Пиенар, Роберт Хут, Бејл, искоменитраа на случајот со Азар. Едногласни се дека Азар не заслужи црвен картон. Се виде дека дечкото прмногу изглуми, доволно за судијата да покаже директен црвен картон. Ваши Коментари?