FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Гол-аут беше за Свонси и што? На Азар му се брза, иде по топката (што го прават сите), но она што не го прават сите ballboys е да си ја задржуваат топката на овој начин. Азар реагираше глупо, јасно е, и ќе добие 3 утакмици казна (толку ќе биде ваљда). А читам на youtube коментари, па и на Фејсбук, казна до крај на сезона бла бла бла. Ко да му скрпшил две нозе...

Две прашања само?
1. Топката отиде во аут или голаут?
2. Чива топка беше?
Ахам на прашања одговараш со прашања. Убо.
Нема врска, ако си паметен ќе одговориш, ако не ќе молчиш!
Ах и после постот што го пишав дека не одговараш на моето прашање го видов овој пост.

oh железаријата..

Па ќе ја дадеше топката детето, ама овој почна да го гура, демек многу ќе значеа тие 4/5 секунди.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
затоа со вакво размислување сме таму каде што сме, а не таму каде што сакаме да бидеме

Ја мислев дека барем со тебе ќе може човек да се разбере. Не другар, ради таквите ко ballboy сме таму каде што сме.

Забележувам единствени што се ситат на ова се навивачи на другите англиски екипи, да им се случеше истото во „нивниот“ тим гарантирам немаа исто да изреагираат, ајде само размислете, знам преголема е желбата да се испровоцира ама бидете фер и не преувеличувајте.

Ова го кажувам од чисто неутрална перспектива, навивач сум на Баерн и не ги мирисам и јас Челзи многу :D

Па ќе ја дадеше топката детето, ама овој почна да го гура, демек многу ќе значеа тие 4/5 секунди.

Кога некој тим губи во последните 10-15 минути секогаш се ствара паника и параноично однесување.Ништо чудно.

Кога некој тим губи во последните 10-15 минути секогаш се ствара паника и параноично однесување.Ништо чудно.
Јас и Фергусон не се согласуваме со твоето мислење (повторно) :pos:

Нема врска, ако си паметен ќе одговориш, ако не ќе молчиш!
Види си ги постовите на 62ра страна и ке видиш дека нема никаво прашање туку 2 fail постови за Хазард и Рамирес ..

Ќе биде жустро во финалево ама во секој случај кој и да освои заслужено ќе биде.

Ова некој нов стил на давање топки изгледа било, ваљда сакал да добие бонус поени за стил. Ептен е досадно да ја додадеш топката па мораше да клекне за да ја даде колку да разбие монотонија.

Глупости! За што се дигна прашина...:pos:
Да,глуп потег на Хазард,но шо кој кур правеше дечкото?Како тоа не му ја дава топката?Ова неможам да го разберам,па затоа и донекаде му го правдувам потегов на Хазард.И сепак не се гледа точно дали го удри,или ја удри топката.Мене ми се чини дека е топката,а овој момаков почна со глумата,ко Дрогба против Барса :icon_lol:

Уште еден ќотек треба за детето за неговата глума и правењето фраер што не ја дава топката.

1.jpg

Father of the ballboy won't press charges ;) али смешното е што детево и Хазард се една година разлика во возраст :pos:
Претпоставував дека не е дете, туку нешто постар. А некои веќе го осудија за тепање на деца. ;)

Суарез да го направеше ова ќе се изнапишаа 10-тина страни од неговите "миленици" како тој е ѓубре итн итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom