Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Извини али ја гледаше утакмицата? Или барем тој момент го гледаше?Има судија задолжен за трошење време, и со кој памет се оправдува клоцање на деца жити се ?
Што бара Тепачот на деца (од сега така ќе го викам) кај што не му е место, има деца да ги собираат топките!
Две прашања само?Извини али ја гледаше утакмицата? Или барем тој момент го гледаше?
Ако го гледаше немаше да прашуваш што мајка барал таму.
15 мин. до крај. Топката оди во аут. Копиљов ја фаќа топката. Хазард му доаѓа и му ја бара топката.
И сега копиљов ако нејќеше да му ја даде можеше комотно да ја шутне некаде уџум.
Ама пошто е ептен паметен копиљов се свитка во фетусна позиција криејќи ја топката.
Е да стварно што мајка бара фудбалер кај што е топката?
Не не верувам Азар толку да добие...нападот на Кантона беше друго.
Да ама друга е цаката тука пишав, вработено лице клоцна Хазард, исто ко ти да клоцнеш тетка од шалтер зашто споро ти ја куца уплатницата а се брзаш.
Нема врска, ако си паметен ќе одговориш, ако не ќе молчиш!Не им одговарајте на навивачите на Арсенал,очигледно ги погоди резултатот од пред неколку денови..
Сите се согласуваат дека малиот се преправаше,овие Хазард со Хитлер го израмнија..
Нема врска, ако си паметен ќе одговориш, ако не ќе молчиш!
Две прашања само?
1. Топката отиде во аут или голаут?
2. Чива топка беше?
затоа со вакво размислување сме таму каде што сме, а не таму каде што сакаме да бидеме.. не е битно чива била топката, битното е тоа што момакот треба да си ја заврши работата и да ја даде топката као што треба, без разлика дали Хазард или некој играч од Свонси ја бара. Напротив, не велам дека тоа што Хазард го направил е оправдано.. ама јас тоа би го направил, сигурно. И уште 3 пати би го акнал од земја. Копиљ смрден. Ама затоа јас не сум 200к фунти неделно платен, па затоа нему и не му е оправдано и не му доликува на било каков професионалец такво однесување.
Како и да е, ќе добие казна и ќе го јаде многу од „attention English whores“ (новинари).