FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислев дека барем со тебе ќе може човек да се разбере. Не другар, ради таквите ко ballboy сме таму каде што сме.
баш ме интересира каде мислиш дека сме (да видам дали ми ја разбра поентата)

Ахам на прашања одговараш со прашања. Убо.

Ах и после постот што го пишав дека не одговараш на моето прашање го видов овој пост.

oh железаријата..
мојот одговор лежи во одговорот на поставените прашања (твој проблем ако не знаеш да ги одговориш)
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 00:06 ---
Види си ги постовите на 62ра страна и ке видиш дека нема никаво прашање туку 2 fail постови за Хазард и Рамирес ..
ај ѕирни го постов
Не им одговарајте на навивачите на Арсенал,очигледно ги погоди резултатот од пред неколку денови..
Сите се согласуваат дека малиот се преправаше,овие Хазард со Хитлер го израмнија..
како тоа да не ми одговараат кога јас според тебе не сум поставувал прашања?:confused:

мојот одговор лежи во одговорот на поставените прашања (твој проблем ако не знаеш да ги одговориш)
Мојот одговор на твоите прашања е 42.
Твој проблем ако не можеш да го сфатиш.

Is the Liberty Stadium the most dangerous ground in the country? Attempted murder, now child abuse. When will it end?

The only surprise is that John Terry wasnt holding the lad down & Ashley wasn't pointing a rifle at the lads head while Hazard kicked him.

#KickChildrenOutOfFootBall

:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Hazard: "The boy put his whole body onto the ball and I was just trying to kick the ball and kicked the ball and not the boy. I apologise."

Hazard: "The ball boy came in the changing room and we had a quick chat and I apologised and the boy apologised, and it is over. Sorry."

Не треба казна за Хазард, на видео убаво се гледа дека топката ја шутна.

Интересно е кога друг играч е во spotlight на медиумите, откако е дојден Суарез у Ливерпул првпат гледам волкава прашина да се крене за некој што не е поврзан со нас :D

Мое мислење, "детето" е копиле, а Хазард не размислуваше и наседна на Англиските провокации под чие влијание лесно се потпаѓа (trust me, I'm a Suarez fan). Сега нема да ме изненади ако следи некоја шок казна од ФА како што беше онаа на Суарез. Инаку потврдено е дека нема да има криминална истрага, такада муабетите за затвор, парична казна не знам ти што таму се чиста глупост. ФА ќе му мавнат неколку меча казна и така ќе помине све.

Во секој случај, се надевам дека скандалов нема да го засени успехот на Бредфорд кој според мене е многу побитен од ваква глупост. Али нормално медиумите попрво ќе се фатат за скандал отколку за успех како на Бредфорд.

Бредфордци се во Вегас остајте ги нека уживаат луѓето сеа :D

Од македонската фан страна на Челзи
Челзи - Македонски Портал за Челзи
Играчи како Овен, Стивен Пиенар, Роберт Хут, Бејл, искоменитраа на случајот со Азар. Едногласни се дека Азар не заслужи црвен картон. Се виде дека дечкото прмногу изглуми, доволно за судијата да покаже директен црвен картон. Ваши Коментари?

5 секунди на Хазард/Челзи немаше ништо да му/им сменат. Јас искрено го почитувам Хазард како талент ама ова вечерва, класична мизерија. Како да е прав фиромјанин. Да не има и овој потекло од нашиве простори како Снајдер?

Јас би го банирал до крај на сезона, како ништо. Ако можеше Кантона, може и овој.

Мене ич к*р не ме боли он што сакал да направи, не ни знам, не знаете ни вие, што тврдите дека сакал да ја удри само топката (да знам дека имаше и он така изјава ама МОРА да се вади), јас само видов како го клоца и за тоа треба убаво да го опердашат.

Не знам на кој му текнува Кара беше маван со парички, им врати и доби 3 натпревари бан.

Брањенето на ваков дебилен чин Македонија ја прави да биде ФИРОМ.

Од македонската фан страна на Челзи
Челзи - Македонски Портал за Челзи
Играчи како Овен, Стивен Пиенар, Роберт Хут, Бејл, искоменитраа на случајот со Азар. Едногласни се дека Азар не заслужи црвен картон. Се виде дека дечкото прмногу изглуми, доволно за судијата да покаже директен црвен картон. Ваши Коментари?

Изворов ти е врв требало и Меси да се додаде :LOL:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom