FA & Capital One Cup

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Браво за РВП да не го дадеше голот во 90мин. Јунајтед немаше да игра бонус уште еден натпревар среде недела (y)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Браво за РВП да не го дадеше голот во 90мин. Јунајтед немаше да игра бонус уште еден натпревар среде недела (y)
Подобро вака бе, нека видат и тие малку зор..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Иначе кога треба да има ждреб за следно коло?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А како иначе ќе се уиграат Видич, Кагава и компанија :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Vcera bese festa ovde vo UK. Site gledaat FA kup i edvaj go cekaat izvlekuvanjeto.Eden kolega mi kaza deka FA kup e najpopularno natprevaruvanje na Ostrovot posle PL,taka da ne go sporeduvaj ova so Mickey Mouse kupot. Cest e da se osvoi FA. :)

Sent from my Intel Phone

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
TEAMS:
Swansea: Vorm, Tiendalli, Chico, Bartley, Davies, Britton, De Guzman, Ki, Routledge, Dyer, Graham.Subs: Tremmel, Rangel, Monk, Agustien, Pablo, Shechter, Michu.

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Walcott, Cazorla, Giroud. Subs: Martinez, Vermaelen, Santos, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Vcera bese festa ovde vo UK. Site gledaat FA kup i edvaj go cekaat izvlekuvanjeto.Eden kolega mi kaza deka FA kup e najpopularno natprevaruvanje na Ostrovot posle PL,taka da ne go sporeduvaj ova so Mickey Mouse kupot. Cest e da se osvoi FA. :)

Sent from my Intel Phone
Па нормално. Зошто инаку се играат куповите.
Ова само анти-Ливерпул фанови го хејтаат купов (на К1К мислев) и фанови што преку намалување на вредноста на купот полесно го прифаќаат поразот. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.494
Поени од реакции
58.985
Среќа за Арсенал, Мичу е на клупа :D

2

~2A

Гостин
Па нормално. Зошто инаку се играат куповите.
Ова само анти-Ливерпул фанови го хејтаат купов (на К1К мислев) и фанови што преку намалување на вредноста на купот полесно го прифаќаат поразот. :)
Или пак некој рачунаат колку ќе земи клубот пари од играњето понатаму, или "од прва" да отпаднат... Мене ништо не ме засега со приходите на клубот или... пак.... сметката за струја ќе ми дојди повисока,доколку ми е уклучен телевизорот заради Манчестер Јунајтед. :cautious:

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Се надевам на добар натпревар и уште подобар исход (y) :D

p.s Незнам зошто,но се мислам дека подобро ќе играат без Мичу :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Знам дека им е традиција ова со ФА ама не би било најпаметно да се укини Карлинг сега К1К и наместо тоа ФА да се игра со реванш?? Глупо е вака ако имаш среќа дома арно ако не.....ај направиле по една утакмица ама барем на неутрален терен да беше

Kajgana Shop

На врв Bottom