Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Jbg, у лош период сте родениЗа Ането ме заболе....ама Ферги тајм не го можам )
Jbg, у лош период сте родениЗа Ането ме заболе....ама Ферги тајм не го можам )
Подобро вака бе, нека видат и тие малку зор..Браво за РВП да не го дадеше голот во 90мин. Јунајтед немаше да игра бонус уште еден натпревар среде недела
Тумороу.Иначе кога треба да има ждреб за следно коло?
А како иначе ќе се уиграат Видич, Кагава и компанијаБраво за РВП да не го дадеше голот во 90мин. Јунајтед немаше да игра бонус уште еден натпревар среде недела
Vcera bese festa ovde vo UK. Site gledaat FA kup i edvaj go cekaat izvlekuvanjeto.Eden kolega mi kaza deka FA kup e najpopularno natprevaruvanje na Ostrovot posle PL,taka da ne go sporeduvaj ova so Mickey Mouse kupot. Cest e da se osvoi FA.Браво за РВП да не го дадеше голот во 90мин. Јунајтед немаше да игра бонус уште еден натпревар среде недела
Па нормално. Зошто инаку се играат куповите.Vcera bese festa ovde vo UK. Site gledaat FA kup i edvaj go cekaat izvlekuvanjeto.Eden kolega mi kaza deka FA kup e najpopularno natprevaruvanje na Ostrovot posle PL,taka da ne go sporeduvaj ova so Mickey Mouse kupot. Cest e da se osvoi FA.
Sent from my Intel Phone
Или пак некој рачунаат колку ќе земи клубот пари од играњето понатаму, или "од прва" да отпаднат... Мене ништо не ме засега со приходите на клубот или... пак.... сметката за струја ќе ми дојди повисока,доколку ми е уклучен телевизорот заради Манчестер Јунајтед.Па нормално. Зошто инаку се играат куповите.
Ова само анти-Ливерпул фанови го хејтаат купов (на К1К мислев) и фанови што преку намалување на вредноста на купот полесно го прифаќаат поразот.