- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
За 2-3 години Манчестер Сити, Портсмут и Астон Вила ќе ја прават Премиер лигата многу поинтересна.
Во Невозможни работи го прочита тоа ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 2-3 години Манчестер Сити, Портсмут и Астон Вила ќе ја прават Премиер лигата многу поинтересна.
Не бе, претпоставка пошто сите имат газдишо колку-толку ќе се подготват да џитнат некоја фунта повише.Во Невозможни работи го прочита тоа ?:smir:
Не бе, претпоставка пошто сите имат газдишо колку-толку ќе се подготват да џитнат некоја фунта повише.
Тоа ти што го викаш се има веќе случено(Челзи),но ако земе примерот на Вест Хем каде што имаат доста богат сопственик,може да не се случи.Ќе видиме во наредните години!Не бе, претпоставка пошто сите имат газдишо колку-толку ќе се подготват да џитнат некоја фунта повише.
Што стана со Премиер Лигата кога најдобрите фудбалери се од Того и Зимбабве.
Се уште тврдам дека имаат најјака конкуренција во Англија...
ман утд,челси,арсенал,ливпу,тотнем,евертон,портсмут,вила,ман сити....сите се овие јаки тимови
ami spanija samo brazilci ..
italija argentinci ...
francija afrikanci
ti smeta toa ?
prosto taka se nadograduva fudbalot a ne rasizmot
ade od monaco mozese da go zeme sekoj - toj go odbra arsenal i sega toa e toa
mozese da spomnes i portugalci i germanci i spanci
ova ne e da se "skarame" tuku me interesira mislenjeto ?
pozZ
Ги спомнав Того и Зимбабве како прилично слаби во фудбал во однос на квалитетот во Премиер Лигата.
Инаку не дека се странци.Бразил,Аргентина знаар да играат фудбал.Не си ме сфатил во потполност шо сакав да кажам.
![]()
Премиер лигата е се појака.Вака ако продолжи ќе ја стигне и Примера по рангување