F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Малце пари? :pos2: Што е со муабетов?... :pos2: :pos2: :pos2:
Млади талентирани играчи? Ок, а искуството не игра улога, нема везе а? хихихихии
А ако спориме околу тоа кој е подобар менаџер, Ферги или Венгер, хехехехе нема споредба, Ферги е еден и единствен, а се остало е само бледа копија
Ферги има харизма со која ги мотивира играчите да победуваат, а Венгер очигледно нема, зошто очигледно нема влијание врз поискусни играчи, па нормално полесно му е да командува со копиљаци хехе
ne bre man oti taka vikas???:smir:
trener aftoritet - taka bi go definiral.dvajcata poseduvaat kvaliteti.
saf - e zabegan tipicen skot - laden ne dava ama bas nikoj da mu go cepka konceptot - beks,forlan,hajnce ... aut - kazuva faktot!
wenger : prikazna kako eden odlicen fudbaler - samo oti ne bil forsiran ne zaigral vo reprezentacijata - da im dokaze gi forsira mladite da ne pravat greska ko so nego - pred se e dosta hrabar,avtoriteten najposakuvan trener !!!!
pa i vo toa e smisolot : so "kopiljaci" sozdavas tim koj moze da mu prkosi i na najskapite,naj"dobrite" - a neznam dali gleas deka i ferguson go pravi istoto ???? :smir:
hose - toj za covek so nitu edna minuta profesionalen fudbal stori cuda - ama faktorot deka "mu se mesaa" vo rabotata ...go isfrustrira i ...
pozZ

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Интересно се менува табелата.ми се допаѓа тоа. Последно време Блекбурн полека тонат (во криза се но мислам ке се вратат), портсмут се држи а евертон зема замав. Ја ко шо знаете навивам за Астон Вила и тие некако се замешуваат горе. Пред 3-4 години беа блиску до 4-то место,али сега исто така гледа не така далеку. за едно коло играат со Ливерпул, зависи од тој исход. и претходно реков а и сега дека шампионот мислам дека ке ги решат дуелите мегу првите три екипи баш со овие екипи што ги спомнав погоре.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Интересно се менува табелата.ми се допаѓа тоа. Последно време Блекбурн полека тонат (во криза се но мислам ке се вратат), портсмут се држи а евертон зема замав. Ја ко шо знаете навивам за Астон Вила и тие некако се замешуваат горе. Пред 3-4 години беа блиску до 4-то место,али сега исто така гледа не така далеку. за едно коло играат со Ливерпул, зависи од тој исход. и претходно реков а и сега дека шампионот мислам дека ке ги решат дуелите мегу првите три екипи баш со овие екипи што ги спомнав погоре.
aston villa ima kapacitet za do 4-to mesto - isto i everton ... a portsmuth i blackburn ekako tesko ama ke videme - vsusnost p'smuth i everton sega "raspratija" igraci po afrikanskiot kup taka da cekam da tonat!!!!
megusebniot duel nekako ne mi se vrzuva - titula se kreva od podolnite ekipi - aspirantite za titula igraa "tvrdo" na megusebni obicno ko za nereseni ama koj znae :pos2::pos2:
pozZ

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Колку само имам претчувство дека Рединг нема да изгуби од Јунајтед... :)

Ајде уште 20 минути нека издржат. :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212

Све да се урочело бе...:kickbox:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај, бар и ние тепавме, остана се’ исто на врвот...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Лошо претчувство имаш, немој повеќе да претчувствуваш:)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
За 2-3 години Манчестер Сити, Портсмут и Астон Вила ќе ја прават Премиер лигата многу поинтересна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom