F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Ме изненадија Манчестер, при крајот изгубија концентрација и отидоа јабана.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Батка се дешава, и ти знаеш дека Барселона нон стоп не победува нели. Сите имаат лоши периоди само финтата е во тоа што не треба вакви работи да му преминат во навика. Ај поздрав.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
tocno taka no i navistina se oseti otsustvoto na Anderson ,Flecher deluvase ko malo dete svetla tocka bea defanzivcite na manchester mozese i da bide golem debakl se na se dobro kolo i use poveke se zamrsija rabotite od kolo kon kolo se po interesno e navistina ovaa godina EPL ke bide super interesna taka da za dzabe ne e najsilnata i najdobrata liga na svetot

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
tocno taka no i navistina se oseti otsustvoto na Anderson ,Flecher deluvase ko malo dete svetla tocka bea defanzivcite na manchester mozese i da bide golem debakl se na se dobro kolo i use poveke se zamrsija rabotite od kolo kon kolo se po interesno e navistina ovaa godina EPL ke bide super interesna taka da za dzabe ne e najsilnata i najdobrata liga na svetot
Се надевам дека и Челзи и Ливерпул ќе се вмешаат па ќе гледаме фантомски фудбал. Светот на фудбалот не е како порано. Една екипа да освојува 4-5 години по ред првенства. Конкуренцијата е многу поголема сега(особено во Англија), па мислам дека оваа година ќе е пеколна, Нема да се знае ништо до крајот.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе види што го јадевме денес го јадевме кога тогаш ќе дојдеше ама пак ќе биде тесно во трката за титулата. Ама сепак мислам ние сме тимот кој има највеќе шанси за да освои зошто кај нас никој играч неа да иде на африкански куп и мислам дека се покажавме дека сме најсериозни. Иако арсенал играат фудбал за око што е сепак млади се за да издржат цела сезона.

Член од
24 мај 2007
Мислења
75
Поени од реакции
1
Манчестер Јунајтед дефинитивно. Сите други можа да му носа вода

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Toure i EBUE samo igrat u afrika za arsenal taka da ne se sekiram mnogu ne bas za ebue

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.709
LONG LIVE UNITED Шампион си е шампион :helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лелее ливерпул бруки испаднаа денес мислам толку од нив за оваа сезона веќе за нив веќе првото место е тешко дофатливо ама капа спуштам на нашите комшии од манчестер кои ептен добро се покажаа оваа сезона иако тоа го направија откако ги купи криминалецот ама ај што да кажам сега и челзи ги купи абрамович и веќе не се некоја закана голема како порано.

Член од
2 јануари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
Momentalno Man City!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa uspeh e da go pobedis Man Utd , da igras nereseno so Liverpool so tie igraci!!!!!!!!!!Ne vikam deka ima slabi igraci, no za razlika od Man Utd i Liverpool e edna klasa podole!!!!!!!!!! Inace ARSENAL se najdobri!!!!!!!!!! Za da bides shampion vo Premierleague treba dobar menadzher, malce pari i mladi talentirani igraci!!!:tapp:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Momentalno Man City!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa uspeh e da go pobedis Man Utd , da igras nereseno so Liverpool so tie igraci!!!!!!!!!!Ne vikam deka ima slabi igraci, no za razlika od Man Utd i Liverpool e edna klasa podole!!!!!!!!!! Inace ARSENAL se najdobri!!!!!!!!!! Za da bides shampion vo Premierleague treba dobar menadzher, malce pari i mladi talentirani igraci!!!:tapp:
Ееее чоек да што епаа ама сепак како фан на Манчестер Јунајтед морам да коментирам на тоа. Кога тепаа против нас ние бевме во ептен срање форма и знам имавме многу повредени играчи ама пак за таа реален резултат ќе беше 1-1 така шо и тоа е успех

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.709
Za da bides shampion vo Premierleague treba dobar menadzher, malce pari i mladi talentirani igraci!!!:tapp:
Малце пари? :pos2: Што е со муабетов?... :pos2: :pos2: :pos2:
Млади талентирани играчи? Ок, а искуството не игра улога, нема везе а? хихихихии
А ако спориме околу тоа кој е подобар менаџер, Ферги или Венгер, хехехехе нема споредба, Ферги е еден и единствен, а се остало е само бледа копија
Ферги има харизма со која ги мотивира играчите да победуваат, а Венгер очигледно нема, зошто очигледно нема влијание врз поискусни играчи, па нормално полесно му е да командува со копиљаци хехе

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Mans ubavo kazano nema sto mislam deka malku samo zadocni so postot moyebi Vashington Post ke te stavese na listata na Idiot na 2007 no mozebi ke te stavat na 08 :tapp:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.709
Mans ubavo kazano nema sto mislam deka malku samo zadocni so postot moyebi Vashington Post ke te stavese na listata na Idiot na 2007 no mozebi ke te stavat na 08 :tapp:
Фала фала на убавите зборови, а не патам од комплекс дали сум во тесна конкуренција за идиот на 07/08, слободно тебе ти ја препуштам титулата :wink:
Нема потреба да се вреѓаме уште на почеток, па сепак се е вистина што постирав, а тоа што ти не можеш тоа да го прифатиш како единствена вистина.... јбг, не сум ја крив ако си малце ограничен бе друже :helou:
А и можеби сметаш дека имаш право да се истураш највеќе на сите новопечени форумџии, а на веќе докажаните да им ќутиш? или таква претстава имам само јас?

Како и да е ин топик, оваа година Премиер лигата е бајаги поинтересна поради големиот број на веќе купени (приватни) клубови, конкуренцијата е огромна, платите на играчите исто така, па и битката за титулата е жустра како и местата за Европа
ајде пиис :helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Aj da ja vratime temava vo zivvot! Posle zasluzenoto vrakanje na Manchester na vrvot so mislite za trkata za titula! Koj spored vas ke go krene peharot vo Maj???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom