Тие што го кренаа и ланиAj da ja vratime temava vo zivvot! Posle zasluzenoto vrakanje na Manchester na vrvot so mislite za trkata za titula! Koj spored vas ke go krene peharot vo Maj???
Гигс и Невил :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие што го кренаа и ланиAj da ja vratime temava vo zivvot! Posle zasluzenoto vrakanje na Manchester na vrvot so mislite za trkata za titula! Koj spored vas ke go krene peharot vo Maj???
Малце пари? :pos2: Што е со муабетов?... :pos2: :pos2: :pos2:
Млади талентирани играчи? Ок, а искуството не игра улога, нема везе а? хихихихии
А ако спориме околу тоа кој е подобар менаџер, Ферги или Венгер, хехехехе нема споредба, Ферги е еден и единствен, а се остало е само бледа копија
Ферги има харизма со која ги мотивира играчите да победуваат, а Венгер очигледно нема, зошто очигледно нема влијание врз поискусни играчи, па нормално полесно му е да командува со копиљаци хехе
Интересно се менува табелата.ми се допаѓа тоа. Последно време Блекбурн полека тонат (во криза се но мислам ке се вратат), портсмут се држи а евертон зема замав. Ја ко шо знаете навивам за Астон Вила и тие некако се замешуваат горе. Пред 3-4 години беа блиску до 4-то место,али сега исто така гледа не така далеку. за едно коло играат со Ливерпул, зависи од тој исход. и претходно реков а и сега дека шампионот мислам дека ке ги решат дуелите мегу првите три екипи баш со овие екипи што ги спомнав погоре.
Колку само имам претчувство дека Рединг нема да изгуби од Јунајтед...
Ајде уште 20 минути нека издржат.![]()
Ебаго... Зш не издржаја?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо претчувство имаш, немој повеќе да претчувствувашКолку само имам претчувство дека Рединг нема да изгуби од Јунајтед...