EX-YU филмови

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Балкански Шпијун, ЧаоИнспекторе, Луде године, Чудо невиѓено, Лаф у срцу, Тајна манастирске ракије, Камионџије, Маратонце трче почасни круг, ...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Crna Marija - интересна приказна за еден рок бенд тука се појавува и дел од поставта на ЕКВ
Tajvanska kanasta - архитект кој не може да се снајде во општеството живее во некој свој свет на анархија.
Pejsazi u magli - ова мора да го изгледаш да видиш како "иделаниот" социјализам ги ставал проблемите со дрогата под тепих
Decko koji obecava - култент фил во тоа време
Una (1984) Раде Шербеџија има врска со студентка која го кодоши во партијата, он е професор кој има некои поинакви погледи од еднопартиски систем и култ кон Тито. Кога искочил филмов поради првите експлицитни сцени во ју филм некои жени го плукале Раде по улица.

И секако се што можеш да најдеш со Бата Живоиновиќ како партизан :icon_mrgr:

П.С Повеќето од овие ги имаш на youtube или се на делови или барај како ceo film.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.960
Поени од реакции
8.306
Далеку сум и јас од стар ,сеуште сум млад и како за мене овој Лајање на ѕвезде е многу добар филм ,глумци добри ,и се во него добро

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Мртав ладан, тесна кожа, лепа села лепо горе, ми нисмо анѓели, професионалац итн

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.439
Поени од реакции
5.486
Hah Zikina Dinastija...Snimani 1985...Prvpat gi gledav vo ranite 90ti gi davaa vo udarni termini vo 20 casot a ja kako mal kopilj gleav kako skokaat cicki na site strani.Kako se zborue za seks i ostali teen lakrdii
I posle Socijalizmot ne cinel bese zatvoreno tabu vreme site ba u krevet vo 10 casot.....Ma nemoj da me jebes!!!

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Ko to tamo pjeva,Mrtav ladan,Sivi Kamion crvene boje....
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 00:57 ---
Ko to tamo pjeva,Mrtav ladan,Sivi Kamion crvene boje....

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Hajde da se volimo = Lepa Brena pred se,4aki i red drugi xD Zakon

Kajgana Shop

На врв Bottom