EX-YU филмови

С

Спенсер

Гостин
И сеуште има такви што се фураат на филмов, дури и мислам дека нивниот број не само што не е намален туку е зголемен, погрешно сфатената порака lives on. Се палат деца на филм кој всушност го исмева тоа врз што се палат - "дизелашите"...
Улица је крива... живот нас натерао и сл. Е ова кога ќе го прочитам ми се присерува секундарно.

Тотално негативен одраз има филмов кон 99% од неговите гледачи.

Го гледав еден,само незнам како се вика. 5-6 срби се собрани,и одат во "лов" на екипа босанци низ некои села во босна мислам.
Едниот од србите има рокеза фриз... :) :) му текнува на некој?

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.837
Поени од реакции
7.187
Горан Паскаљевич е супер режисер и имам гледано некои негови филмови:буре барут, how harry become a tree i pas koji voli vozovi(не знам дали точно го напишав).Во буре барут глумат Никола Ристановски и Тони Михајловски(може и уште некој глумец од тука, не знам точно).

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Горан Паскаљевич е супер режисер и имам гледано некои негови филмови:буре барут, how harry become a tree i pas koji voli vozovi(не знам дали точно го напишав).Во буре барут глумат Никола Ристановски и Тони Михајловски(може и уште некој глумец од тука, не знам точно).
Скоро точно, пас који је волео возове, одличен филм :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Ау тема ко за мене Фанатик сум на Еx YU и Српски филмови Жикина Династија,Тесна Кожа итн
едноставно екстра филмови еве еден така поинтересен особено овој дел

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Vratice se rode Серија шо морат да се изгледат

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369
Ги обожувам српските филмови...имаат добри комедии

На прво место дефинитивно би го ставил Ко то тамо пева
Одличен филм, со одлични актери

А на второ...пост #39 :D

Кога сме кај сериите, полесно ми е да ги одвојам омилените
1. Камионџије
2. Срећни људи
3. Породично благо

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Мора, ама никако да ги најдам на нет сите сезони, ако ти знаеш како информирај ме :)
Имат поке сезони ??Или мислиш на сите епизоди:confused:
Јас моментално 25тe епизоди ги симнувам преку piratebay

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Имат поке сезони ??Или мислиш на сите епизоди:confused:
Јас моментално 25тe епизоди ги симнувам преку piratebay
Епизоди мислев, паника ти кренав за џабе :D навика јебига обично се сезони, ај по ПП тоа од пирате прати ми го :)

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Ајде тука препуштам на постарите кои најубавите години ѓи поминале баш во тоа време,да предложат некој убав филм за нас младите :)

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Ајде тука препуштам на постарите кои најубавите години ѓи поминале баш во тоа време,да предложат некој убав филм за нас младите :)
Далеку сум од постарите генерации, но можам да речам дека Пљачка Тречег Рајха е нешто што мора да се погледне. Врв!

Kajgana Shop

На врв Bottom