Европско Првенство 2013 - Словенија | генерална тема |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Па мене поглупо би ми било да навивам за Хрватска која покрај тој играчки талент и капацитет, зема да натурализира Американец, отколку за ваква Франција..

Овие расправи се најдобри. Ги има на секое првенство, а најмногу спомнувани се Германија и Франција. Тоа што еден куп хрватски репрезентативци се Босанци не е битно.

Hrvatska e full vo site sportovi so bosanski hrvati.Taka da ne znam sto se buni.
Tenis ke igraa so nas vo 10-ta evropsko-africka liga ama aj.

Im bilo slatko da pravat kolonii,epa sega toa e toa.

Овие расправи се најдобри. Ги има на секое првенство, а најмногу спомнувани се Германија и Франција. Тоа што еден куп хрватски репрезентативци се Босанци не е битно.

И секако да не ги заборавиме царовите во натурализација Словенија со Бегичи,Зорани,Горани,Небојша Јоксимович и Едо Мурич.Се Словенец до словенец.

Имаше еден Словенски комедијант на еден настап рече "Кај нас пола репрезентација не пее химна не поради недоволен патриотизам,туку дека најголем дел не ни знаат дека тоа е химна на репрезентацијата за која играат"

Глупи споредби се. Сите што настапуваат за тие репрезентации се родени во таа држава, таму почнале да спортуваат, работеле со луѓе од таа држава и на крај да оди да игра за некоја 10та, затоа што прадедо му бил роден таму.

И двете екипи заслужуваат злато,но мала предност им давам на Франција.Ќе биде ватрено до крај.Клеиза VS Паркер :D

Бронза кој ќе освои, Хрватска или Шпанија? :)

И секако да не ги заборавиме царовите во натурализација Словенија со Бегичи,Зорани,Горани,Небојша Јоксимович и Едо Мурич.Се Словенец до словенец.

Имаше еден Словенски комедијант на еден настап рече "Кај нас пола репрезентација не пее химна не поради недоволен патриотизам,туку дека најголем дел не ни знаат дека тоа е химна на репрезентацијата за која играат"

освен Бегич сите се родени таму и само он не ја пееше химната ако гледаше подобро..таму се е испомешано не само во кошарката и во фудбал и во се е така..

освен Бегич сите се родени таму и само он не ја пееше химната ако гледаше подобро..таму се е испомешано не само во кошарката и во фудбал и во се е така..

Добро јас тоа го сваќам и тој цитатот е за Словенечка фудбалска репрезентација оригинално али не ми е јасно зошто никој не се буни зошто Словенија исто така скоро цел тим не им е со што би се рекло "оригинални" словенци али за франција сите зборат.

цц се изнервирав и угасив после кога видов, :vozbud:
утре у колку ке има снимак

Не се лути не е конкретно кон тебе насочено едноставно твојот пост ме потсети за се она што се пишуваше изминативе 2 месеци.
Друже, толку добро предвидуваш што сигурно пола кладилници во Македонија ги имаш затворено. Колку за пример, денешнава репрезентација на Литванија е смешна со селекциите кои ги имале во предходните 10-15 години. А и да не барам, ама мислам дека ептен ги воздигнуваше Србите после победите над нив. Ги видовме како го примаат од Шпанија.

Значи не навивам за никого и не мразам никого, ама овој Руди Фернандез колку одвратна фаца е не е свесен ни самиот. Гнасно, смрдливо, одвратно, препотентно човече.

Страшно гнасен и одвратен играч е Руди!

--- надополнето: 21 септември 2013 во 00:47 ---
Иначе секоја чест за Франција (или Паркер)... мислам дека конечно ќе земат злато!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom