Европско Првенство 2013 - Словенија | генерална тема |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати тројката и во НБА го нема тоа. Браво за Франција, Литванциве ни за миг не можат да се одбранат.:icon_mrgr:

„Е не знам дали после завршувањето на финалето Литванците ќе си играат тапшин тапшин танана“ - Игор Трпески

Един Авдиќ не му е рамен.:icon_lol:
Денес е посебно во елемент нешто...:pos:

Денес е посебно во елемент нешто...:pos:

Истото го искоментира и некња, кога овие навивачите на Литванија си играа овака, само у стил, еве ги литванските навивачи со нашата традиционална игра тапшин тапшин танана.:eek:

Сеибутис-најлошиот бек кој некогаш заиграл за Литванија. Бруки невидени, поголемо дрво немам видено. Иначе знаев, абе знаев дека Батум ќе изгази у финалево, го немаше на претходните натпревари али мораше кад тад да се разбуди. Се на се, ова ќе биде потполно заслужено злато за Франција, а баш ми е драго што Тони Паркер ќе го стави и ова одличје на своите гради, бидејќи го заслужува тоа.

Не очекував ваква катастрофа на Литванците , на почетокот добро му тргна на Клејза , но згреши што го внесе Валанчиунас на местото на Лавриновиќ , оттогаш почна Франција да прави предност.

За се има прв пат..браво Франција (y)

Тоа е тоа ,едноставно ако не земеа сеа,немаше никад да земат,честито.

Франција ќе биде 100% шамп.Пукајте спортска сите на нив.

Браво бе дете :icon_lol:

Ако не земеа сеа французиве кога ?
После враќањето во 1/2 од 14 негатива и добивање на мечот, јасно беше дека денеска ќе газат.
Мило ми е само ради Паркер, да не беше тој не ќе можев да смислам да изгледам меч од гомнава.

Ти е**м и Шител и Латас и п***а материна ако пренесуваш ЕП и на крај не го даваш доделувањето на медалите затоа што имаш "програмска шема". Да им се посерам јас на нивните шеми и програмата што ја имаат. Абе финале кога се игра и ти си се нафатил да го пренесуваш има да ги избришеш сите шеми што си ги имал за вечерта. Ваква глупост може да направи само наша телевизија:facepalm:

Инаку честитки за Франција, заслужено се закитија со злато(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom