Европско Првенство 2013 - Словенија | генерална тема |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Ова презимево Ажанса ми е ненормално смешно. Ажанса бе :pos:

:pos:

Уште посмешно е што Игорче мисли дека тој е мнооогу подобар од Петро :LOL:. А реалноста е дека и двајцата се безвезе играчи, при што Петро веројатно е за нијанса подобро ценет, макар што другиов како и да се вика реално игра повеќе на првенството.

:pos:

Уште посмешно е што Игорче мисли дека тој е мнооогу подобар од Петро :LOL:. А реалноста е дека и двајцата се безвезе играчи, при што Петро веројатно е за нијанса подобро ценет, макар што другиов како и да се вика реално игра повеќе на првенството.

Многу им фали Ноа. Да беше он тука друга песна ќе се пееше, вака овие двајцава се цепеници невидени. А и Туријаф фали, во тој случај Петро би бил трети центар, е тука може да се види до колку е ослабена Франција на ова ЕП.

Многу им фали Ноа. Да беше он тука друга песна ќе се пееше, вака овие двајцава се цепеници невидени. А и Туријаф фали, во тој случај Петро би бил трети центар, е тука може да се види до колку е ослабена Франција на ова ЕП.
На овие додај ги Пау, Рејес, Наваро, Ибака.

На овие додај ги Пау, Рејес, Наваро, Ибака.

За Шпанија е јасно, него зборот ми беше за Франција. И вака и така Шпанците се подобра селекција, само што јас мислам дека ќе изгубат од Литванија во финалето, ако поминат денес нормално.

Сепак тешко дека ќе може Паркер до крај сам, колку да е добар.

Добро бе Игорче толку ли е ретардиран што не може да каже Желабал? :confused:

Ej, па кој пат веќе истово им го прават Родригез - Фернандез. :pos:

Значи не навивам за никого и не мразам никого, ама овој Руди Фернандез колку одвратна фаца е не е свесен ни самиот. Гнасно, смрдливо, одвратно, препотентно човече.

Ич ги нејќем Шпанија,ама Руди и Серхио са играчишта:cuc::cuc::cuc:.

Ни јас не ги сакам Шпанциве во финале...

Ќе ги заебе тренеров со тоа што ќе го стаи Ажанса во игра, осеќам.

Уфффф, продолженија...
Малку фалеше Шпанија да го добие мечов

Ау, завршницава. (y)

Него, навистина секоја чест за Французиве, како одиграа само 2рово полувреме на чело со Паркер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom