gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Леле Ромиве ме убија ! 2 ливчиња 
Од панатинаикос бе не ми се верува дрва!!!:nenene:

Од панатинаикос бе не ми се верува дрва!!!:nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нема причина да НЕ даваат. Јувентус нека го пуштат, не барам НАС да не има.
Сакаш да кажеш дека Валенсија - Бриж е појак дуел?
Според тоа шо кажуваш испаѓа така.
А зашо земаа они да даваат еве конкретно ЛЕ, коа у ист ебан термин даваат ист натпревар на 2 ТВ?
Боље само на 5 или 5+ да биде, на едната.
А ако беше за толку да го глеам Јуве, ќе се бунев и коа беа у ЛШ у групите, сите натпревари да ги даваат.
ама ако не е интересен дуелот, не мора да го даваат.
Најинтересен дуел во 1/16 моментално у ЛЕ е Јувентус - Ајакс!
Види,за се треба интелигенција, па и за да дадеш некој коментар
Зашто истото...зашто морону некој кабелски во МКД немаат Канал 5 а имаат 5 +, е затоа...за да можат и тие души да видат фудбал како и оние во Скопје и другите поголеми градови
Од друга страна, не знам дали знаеш дека со конференција ги покриваме и другите натпревари, па зашто би дал некој натпревар кој е „покриен“ и на 5+? кај ти е логикава, или колку да лупнеш нешто?
А за тоа која ќе биде поинтересна, од лседново коло ќе ја вработиме Глорија, па да ни каже што ќе биде боље
Сврти си ја утакмицата Јуве - Ајакс, уживај , и не ги тормози луѓево со твоите глупоштини
Ivo ѕверој сте, не се расправај со инаетчии и малоумни луѓе тука. Супер сте.Да не нечинат Highlights-ите и на полувреме? да не требаше да не го откриваме резултатот како МТВ со Лига на Шампиони? ил да ги чуваме з вечерашниот преглед?
Какви голови во Лига Европа у пм![]()
Боби[Мкд];3345859 напиша:Ivo ѕверој сте, не се расправај со инаетчии и малоумни луѓе тука. Супер сте.
Не се расправам,ама до к***а од мрчење без никакви аргументи...башка , денес човек има избор...кабел, сателитска
А од друга страна, треба ли на колегиум да се посмееме малце![]()