Европска Лига 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата acermk
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Ромиве ме убија ! 2 ливчиња :tapp:
Од панатинаикос бе не ми се верува дрва!!!:nenene:

Па нема причина да НЕ даваат. Јувентус нека го пуштат, не барам НАС да не има.

Сакаш да кажеш дека Валенсија - Бриж е појак дуел?
Според тоа шо кажуваш испаѓа така.

А зашо земаа они да даваат еве конкретно ЛЕ, коа у ист ебан термин даваат ист натпревар на 2 ТВ?
Боље само на 5 или 5+ да биде, на едната.

А ако беше за толку да го глеам Јуве, ќе се бунев и коа беа у ЛШ у групите, сите натпревари да ги даваат.
ама ако не е интересен дуелот, не мора да го даваат.
Најинтересен дуел во 1/16 моментално у ЛЕ е Јувентус - Ајакс!

Види,за се треба интелигенција, па и за да дадеш некој коментар
Зашто истото...зашто некој кабелски во МКД немаат Канал 5 а имаат 5 +, е затоа...за да можат и тие души да видат фудбал како и оние во Скопје и другите поголеми градови
Од друга страна, не знам дали знаеш дека со конференција ги покриваме и другите натпревари, па зашто би дал некој натпревар кој е „покриен“ и на 5+? кај ти е логикава, или колку да лупнеш нешто?
А за тоа која ќе биде поинтересна, од лседново коло ќе ја вработиме Глорија, па да ни каже што ќе биде боље
Сврти си ја утакмицата Јуве - Ајакс, уживај , и не ги тормози луѓево со твоите глупоштини

Oзил две асистенции, се враќа у форма, Пизаро два гола. Се растурија од голови и во Бремен и во Волфзбург. Џеко ѕвероња, се надевам ќе го купиме.:pipi:

Па реално, сите оние кои што се очекуваше дека ќе поминат поминаа, едино Рома ме изненади, мислев дека после оние 3-2 во Грција и среќната победа на Панатинаикос во последните минути, а и со голот во првите минути на денешниот натпревар ќе ги демолираат денеска Панатинаикос. Но не се случи тоа, Панатинаикос после примениот гол не паднаа на психички план, и успеаа за 5 минути да си го обезбедат пласманот понатаму. Не зборам за тоа дали била местена или не, не верувам дека некој европски тим, особено како Рома на кој ќе им биде тешко да освојат некој друг трофеј, не сакаат да продолжат во Лига Европа понатаму, да стигнат што подалеку, и со тоа да заработат многу повеќе. Така да, мое мислење е дека не беше местена, фудбал е јбг..

Да не нечинат Highlights-ите и на полувреме? да не требаше да не го откриваме резултатот како МТВ со Лига на Шампиони? ил да ги чуваме з вечерашниот преглед?

Види,за се треба интелигенција, па и за да дадеш некој коментар
Зашто истото...зашто морону некој кабелски во МКД немаат Канал 5 а имаат 5 +, е затоа...за да можат и тие души да видат фудбал како и оние во Скопје и другите поголеми градови
Од друга страна, не знам дали знаеш дека со конференција ги покриваме и другите натпревари, па зашто би дал некој натпревар кој е „покриен“ и на 5+? кај ти е логикава, или колку да лупнеш нешто?
А за тоа која ќе биде поинтересна, од лседново коло ќе ја вработиме Глорија, па да ни каже што ќе биде боље
Сврти си ја утакмицата Јуве - Ајакс, уживај , и не ги тормози луѓево со твоите глупоштини

Шо се нервираш толку бе. Полека бе, смири се.
Брчки ќе ти излезат на лицето.

А за тоа шо некои немаат Канал 5, тоа е ваш проблем, не МОЈ или на било кој друг. Ќе си ставите Предаватели или ќе си се договорите со другите Кабелски ТВ за тоа.

И другпат не јади бурек господине ИНТЕЛЕГЕНТЕН, пошо не глеам дека ТЕБЕ или било кој друг навредив на ПОСТОТ кој ми е цитиран.

OVER!

Какви серковци сте не ми се верува, првпат во живот има добри преноси од европскиве првенства за разлика од оние мртвине на МТВ и пак серете...

Гниди сте и гниди ке останете.

Да не нечинат Highlights-ите и на полувреме? да не требаше да не го откриваме резултатот како МТВ со Лига на Шампиони? ил да ги чуваме з вечерашниот преглед?
Ivo ѕверој сте, не се расправај со инаетчии и малоумни луѓе тука. Супер сте.

Боби[Мкд];3345859 напиша:
Ivo ѕверој сте, не се расправај со инаетчии и малоумни луѓе тука. Супер сте.

Не се расправам,ама до к***а од мрчење без никакви аргументи...башка , денес човек има избор...кабел, сателитска
А од друга страна, треба ли на колегиум да се посмееме малце:vozbud:

Не се расправам,ама до к***а од мрчење без никакви аргументи...башка , денес човек има избор...кабел, сателитска
А од друга страна, треба ли на колегиум да се посмееме малце:vozbud:

супер е навистина сум задоволен од преносите оваа година а и ова денеска што ги даваат головите од другите утакмици мислам дека е екстра поздрав

Која секунда даде гол Мата ? :icon_lol:

П.С. Билбао 4 јаде...:nesvest:

Валенсија у наредните 10 минути ако не даде уште еден гол, до крајот ќе прими еден. Ептен лежерно некако играат, како да веќе им е осигуран пласманот понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom