Евролига 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак во Евролигата (сезона 2013/2014)?

• Барселона

Гласови: 3 15,8%
  • ЦСКА Москва

Гласови: 4 21,1%
  • Олимпијакос

Гласови: 2 10,5%
  • Монтепаски Сиена

• Реал Мадрид

Гласови: 5 26,3%
  • Анадолу Ефес

Гласови: 1 5,3%
  • Панатинаикос

• Макаби Електра Тел Авив

• Фенербахче

Гласови: 6 31,6%
  • Жалгирис

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
20-45,најголемото грчко дерби овој пат се игра во Евролигата,Пао-Олимпијакос,Дијамантидис против Спанулис,милина за гледање,се разбира од кошаркарски аспект.Според мене би требало Пао да победи,мада знам дека ќе биде тесно до самиот крај.[DOUBLEPOST=1392931883][/DOUBLEPOST]Утакмичиште,тврдо мушки до крај(y),и повторно Спанулис слаб против Пао,ко да има некој комплекс,само 3 поена:eek:.

Последно уредено:
Мојот монолог на темава продужува:D.Супер потег од управата на Цска(y),си лапна признание Блад,арно ама си лапна и 30ка со кромид:icon_lol:,каква партија на Цска:cuc::cuc:.

Мојот монолог на темава продужува:D.Супер потег од управата на Цска(y),си лапна признание Блад,арно ама си лапна и 30ка со кромид:icon_lol:,каква партија на Цска:cuc::cuc:.

без Смит и Џејмс и за очекување е :)

Не е хумано веќе ова што го прави Реал. :icon_lol:
Значи да не ме разбереш погрешно,све е ова супер,ама ова е иживување на послаби тимови од нив.Ете се виде правиот тест за нив,против Цска и одма. го јадеа.Ама ипак тоа не значи ништо,дома са неприкосновени,само уште сум скептик за овој тим на Реал, уште не ме убедил дека е кадарен да освои титула.

Во Европлигава како стојат правилава во случај на исти поени ? Пример еве некако ако завршат Реал и ЦСКА со ист број на поени (на пр. ЦСКА изгуби од некоја друга екипа до крај а Реал уште еднаш од ЦСКА) дали Реал ќе биде прв поради подобра кош разлика севкупно (под претпоставка дека ќе ја има истата), дали Реал ќе биде прв поради тоа што има повеќе победи во регуларен дел од ЦСКА или ЦСКА ќе биде прво место поради тоа што е подобра од Реал во меѓусебните дуели ?

Во Европлигава како стојат правилава во случај на исти поени ? Пример еве некако ако завршат Реал и ЦСКА со ист број на поени (на пр. ЦСКА изгуби од некоја друга екипа до крај а Реал уште еднаш од ЦСКА) дали Реал ќе биде прв поради подобра кош разлика севкупно (под претпоставка дека ќе ја има истата), дали Реал ќе биде прв поради тоа што има повеќе победи во регуларен дел од ЦСКА или ЦСКА ќе биде прво место поради тоа што е подобра од Реал во меѓусебните дуели ?
Меѓусебни дуели се гледаат.

Ова не е у Евролига,туку у првенството најверојатно,али ауторитет си е човекот(y).

Го прати на ладење. :D

Ленгфорд убица. :cuc:

Данстон го продаде натпреварот,две слободни промаши кога водеа 81-80 ,и едно промаши на некоја минута пред тоа.7/10 шутира за слободни.

Милано се страшни сезонава, Ленгфорд е у ненормална форма. :cuc:

Кинзи е нешто неверојатно.Тешко Партизан да го задржат.[DOUBLEPOST=1394141406][/DOUBLEPOST]Зелко нека се скрие негде в ќош, 20 разлика губат од Барселона.:tapp:

Ми го пукна куров коментаторов на СпортКлуб.Ги искина од фалење играчине на Баерн,а тие не се за челенџ да играат.Ако ги има гледано 2 пати еве на.Па уште Пешиќ го фали,абе тој не знае една акција да им покаже,ебате тренерот.Мутапчиќ како прв тренер им е,нон стоп тој му кажува што како.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom