- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.787
- Поени од реакции
- 120.536
Блат мајсторе 

Каков гениј, ауууу. Се покажа точна мојата теза од текот на сезоната, дека Реал може многу лесно да биде истресен од некој солиден и тим со добра одбрана. Изгинаа момците од Макаби, буквално крв пролеаа и му го земаа скалпот на големиот Реал Мадрид, огромниот фаворит во финалето. Ласо тиквар еден, одбрана знаеш ли што е? Или мислеше дека и во финалето ќе шутира Бурусис 10/10 за тројка (фигуративно е кажано, не дека шутираше стварно волку) ? Единствено криво ми е за Серхио Родригез, огромен мајстор на кошаркарската игра е дечково, ама што е тука е, презаслужено освои Макаби. Рајс ѕверу
, ги откости, јојо си играше со одбрана на Реал. И мора да го пофалам и Тајус, дечково на почеток на сезона беше земен ко бекап центар на Макаби, онака ептен у втор план да биде, како измена на Софо и оној другион као се викаше..., Џонс мислам беше, али испадна полн погодок. А најмило ми е за педерчето Руди Фернандез, е ако некого не можам органски да поднесам тогаш тоа е он, одвратно подмукло копиле, провокатор невиден, а одличен кошаркар.
Капа доле момци, заедно со се мајсторот на клупата

Каков гениј, ауууу. Се покажа точна мојата теза од текот на сезоната, дека Реал може многу лесно да биде истресен од некој солиден и тим со добра одбрана. Изгинаа момците од Макаби, буквално крв пролеаа и му го земаа скалпот на големиот Реал Мадрид, огромниот фаворит во финалето. Ласо тиквар еден, одбрана знаеш ли што е? Или мислеше дека и во финалето ќе шутира Бурусис 10/10 за тројка (фигуративно е кажано, не дека шутираше стварно волку) ? Единствено криво ми е за Серхио Родригез, огромен мајстор на кошаркарската игра е дечково, ама што е тука е, презаслужено освои Макаби. Рајс ѕверу
, ги откости, јојо си играше со одбрана на Реал. И мора да го пофалам и Тајус, дечково на почеток на сезона беше земен ко бекап центар на Макаби, онака ептен у втор план да биде, како измена на Софо и оној другион као се викаше..., Џонс мислам беше, али испадна полн погодок. А најмило ми е за педерчето Руди Фернандез, е ако некого не можам органски да поднесам тогаш тоа е он, одвратно подмукло копиле, провокатор невиден, а одличен кошаркар. Капа доле момци, заедно со се мајсторот на клупата