I
IBIZA SOUND
Гостин
koj keif mi se napravi na kraj facata na plackoto 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Челзи не играше анти-фудбал. Шпанија игра анти-фудбал.Па затоа пишав слична игра, не е иста бидејќи Шпанија може да си дозволи посед и контрола. Ама сепак крајниот исход е ист, едните се бранат и така победуваат со "анти фудбал" а овие подаваат по цел ден и не му дозволуваат на противникот да игра, но не се отвораат доволно за да нападнат со цела сила, крајниот резултат пак ист, "анти фудбал"
"анти фудбал" како што гледаш и во двата случаи го ставив во наводници.Челзи не играше анти-фудбал. Шпанија игра анти-фудбал.
Челзи се бранеше против Барса затоа што доколку ќе се отвореше ќе примеа 3-4 гола.
Значи Челзи знаеше што сака и тоа го правеше.
Шпанциве сакаат да дадат гол ама не се обидуваат да го направат тоа.
Дефанзивен фудбал си е дефанзивен фудбал. Некои екипи го знаат до перфекција. Тактиката се бира спрема противникот, ако сметаш дека мора да се затвориш и дека можеш да ги добиеш на контри, тоа и ќе го направиш. Никогаш нема да се разбереш на форумов за тоа.Челзи не играше анти-фудбал. Шпанија игра анти-фудбал.
И ја да сум Љоренте, ќе паузирам 2 години и ќе играм после за Португалија. Посекако тој е баскиец, не ги боли многу за Шпанија, а и на Португалија и треба класа напаѓач.
Знам и те сфаќам само ме мрзеше да ставам наводници"анти фудбал" како што гледаш и во двата случаи го ставив во наводници.
Нема анти фудбал. фудбал си е фудбал, секој со својата тактика и можности.
Целта ги оправдува средствата. Така да и Челзи си ја заслужи титулата тогаш, и Шпанија си го заслужи финалето сега
Да бе стварно не е за на големи натпревари.Значи се покажа роналда дека сепак не е за големи утакмици, само против просечни екипи е добра![]()