- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.123
- Поени од реакции
- 18.098
ШубоNon binary е дека некогаш се чувствува како машко а некогаш како женско. Родниот идентитет е одвоен од сексуалната ориентација и небинарните особи имаат повеќе сексуални ориентации.
ШубоNon binary е дека некогаш се чувствува како машко а некогаш како женско. Родниот идентитет е одвоен од сексуалната ориентација и небинарните особи имаат повеќе сексуални ориентации.
Уште да можеше кога сакаат да си ставаат пенис а кога сакаат вагинаNon binary е дека некогаш се чувствува како машко а некогаш како женско. Родниот идентитет е одвоен од сексуалната ориентација и небинарните особи имаат повеќе сексуални ориентации.
Тоа кој род си е само научено од конвенционално образование, ние првенствено сме луѓе.
Кога веќе се делиме на машки и женски, зошто не и на мноштво други родови. Родовиот идентитет се однесува на личното чувство, на сопственото доживување, дали како маж или жена, ниту едното или и двете. Кај повеќето луѓе личното чувство за родот се совпаѓа со полот назначен при раѓањето, кај некои не, и не значи дека имаат ментална болест.
ОК, тогаш моето лично чувство е дека јас сум крал, се идентификувам како крал и од овој момент сакам да ми се обраќате со заменките Ваше/Негово Височество.Тоа кој род си е само научено од конвенционално образование, ние првенствено сме луѓе.
Кога веќе се делиме на машки и женски, зошто не и на мноштво други родови. Родовиот идентитет се однесува на личното чувство, на сопственото доживување, дали како маж или жена, ниту едното или и двете. Кај повеќето луѓе личното чувство за родот се совпаѓа со полот назначен при раѓањето, кај некои не, и не значи дека имаат ментална болест.
Што збориш бе? Земи прочитај по коментари што пишуваат луѓето, што зборат и ќе видиш. Каков алт-рајт глупости и слично. А поделби има, само ти треба да излезеш од тоа меурот во кој си заглавен.Ноуп, ова е популарна теорија на заговор со која ги хранат алт-рајт фашистите како коупинг механизам. Не постои значителна поделба во ЛГБТ заедниците, огромното мнозинство од нив си се поддржува меѓусебно.