Осеќам дека и за ова ќе искочи мод у најбрзо можно време, дур да помине еуфоријата "ванила".... и Бетесда да го пуштат тулкитот за симињањеUI-то ме убива, ми доаѓа да се откажам од играње.Све супер си уживам во играта, ама кога треба да притиснам таб ми се умира!![]()
Не биди конформист.tolku ne mozete da se sviknete na edno - gore, dolu, levo, desno...
Najbolji meni...Za sekunda vlagam vo mapa gledam kaj sum i izlagam i ne ni mrdam polozaj na raka...tab za vlez, drzi s, tab za izlez...
Jasno pokazue koj item ima + sto - damage....Sto drugo vi treba ja neznam....
Се игра со месеци играва. Само стрпливо.ја почнав играва и сфатив дека ја играм 2 саата а не сум направил ништо у играва. ептен е време-конзумирачка :S
Пробај во "my documents - my games - Skyrim", отвори го "SkyrimPrefs.ini", побарај ја линијата "bShowCompass=1" и кецот смени го во нула ..... ама напрај си бекап за секој случај... Инаку, би го тргнал барот во горниот дел на екранот (кај што се покажуваат локации во близина). Не ми се свиѓа колку лесно се наоѓаат локациите. Или би оставил само за одредени места што не се приметуваат при трчање (рудници или локации со џинови на пример).
Некој?Ја инсталирав пред 1 час.Изгледа ветувачки.Сеуште сум на почетокот (штотуку влегов во Редвуд) па ако може поискусните да ми кажат на кои работи треба да обрнам внимание.
Според претходните коментари, заклучив дека е најдобро да почнеш со цепење дрваНекој?
Иди во таа продавницата што е за тргување, ќе ти даде човекот квест да идеш во Bleak Falls Barrow, оди таму расчисти ја цела пештера врати се во Riverwood комплетирај го квестот и следна дестинација нека ти биде Whiterun, иди кај Jarl-от комплетирај некој квест и започни со Companions Guild quest-line-от.Некој?
До кај си стигнал? И како ти се свиѓа досега?ја почнав играва и сфатив дека ја играм 2 саата а не сум направил ништо у играва. ептен е време-конзумирачка :S
Ееее чекај уште не си видел ја на Обливион имав 300+ саати на еден сејф и тоа не ми беше завршен main questја почнав играва и сфатив дека ја играм 2 саата а не сум направил ништо у играва. ептен е време-конзумирачка :S
Sorry, nothing special to me.Гледам има многу нови што ја започнуваат играва, застанете дури можете![]()