Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
UI-то ме убива, ми доаѓа да се откажам од играње.Све супер си уживам во играта, ама кога треба да притиснам таб ми се умира!![]()
Не биди конформист.tolku ne mozete da se sviknete na edno - gore, dolu, levo, desno...
Najbolji meni...Za sekunda vlagam vo mapa gledam kaj sum i izlagam i ne ni mrdam polozaj na raka...tab za vlez, drzi s, tab za izlez...
Jasno pokazue koj item ima + sto - damage....Sto drugo vi treba ja neznam....
ја почнав играва и сфатив дека ја играм 2 саата а не сум направил ништо у играва. ептен е време-конзумирачка :S
... Инаку, би го тргнал барот во горниот дел на екранот (кај што се покажуваат локации во близина). Не ми се свиѓа колку лесно се наоѓаат локациите. Или би оставил само за одредени места што не се приметуваат при трчање (рудници или локации со џинови на пример).
Некој?Ја инсталирав пред 1 час.Изгледа ветувачки.Сеуште сум на почетокот (штотуку влегов во Редвуд) па ако може поискусните да ми кажат на кои работи треба да обрнам внимание.
Некој?
Некој?
ја почнав играва и сфатив дека ја играм 2 саата а не сум направил ништо у играва. ептен е време-конзумирачка :S
Ееее чекај уште не си видел ја на Обливион имав 300+ саати на еден сејф и тоа не ми беше завршен main questја почнав играва и сфатив дека ја играм 2 саата а не сум направил ништо у играва. ептен е време-конзумирачка :S
Sorry, nothing special to me.Гледам има многу нови што ја започнуваат играва, застанете дури можете![]()