Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки можит некој да ми кажит како да инсталирам Dawnguard DLC? Го имам спуштено од Zamunda, аплицирав апдејт али нзм како да го инсталирам уште...

Фала однапред :)
Ако ти е апдејтирано со најнов апдејт, фајловите Dawnguard.bsa и Dawnguard.esm треба да ги ископираш во фолдерот C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V Skyrim\Data.
Моеш да го инсталираш и Нексус мод менаџерот за инсталирање на модови и dlc-а

Кога ќе го стартуваш почетниот екран Skyrim, ако опцијата data files кај што бираш длц-а и модови e посивена (не може да се избере), во C:\Users\Јузер\Documents\My Games\Skyrim во фајлот SkyrimPrefs.ini во делот
[Launcher]
bShowAllResolutions=1
uLastAspectRatio=3

треба да се додаде еден ред
bEnableFileSelection=1
Оваа постапка важи за апдејт на Skyrim на верзија 1.7. На другите апдејти не сум пробал.

Мене ми е ептен логично ова, го тестираат за Elder Scrolls Online...
А тоа не значи дека од тестирање не може да се извади пари ..

Г
Ако ти е апдејтирано со најнов апдејт, фајловите Dawnguard.bsa и Dawnguard.esm треба да ги ископираш во фолдерот C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V Skyrim\Data.
Моеш да го инсталираш и Нексус мод менаџерот за инсталирање на модови и dlc-а

Кога ќе го стартуваш почетниот екран Skyrim, ако опцијата data files кај што бираш длц-а и модови e посивена (не може да се избере), во C:\Users\Јузер\Documents\My Games\Skyrim во фајлот SkyrimPrefs.ini во делот
[Launcher]
bShowAllResolutions=1
uLastAspectRatio=3

треба да се додаде еден ред
bEnableFileSelection=1
Оваа постапка важи за апдејт на Skyrim на верзија 1.7. На другите апдејти не сум пробал.

Бро, направив се како што ми кажа, али кога ќе ја стартовам старата TES:V е... нема некакви измени :-/

Sorry for being a topic necromancer...

Некој дали знае од кај можам да го спуштам 1.6 пачот за Skyrim? Минатиот пат го најдов на Piratebay, сега не го гледам.

Г

Бро, направив се како што ми кажа, али кога ќе ја стартовам старата TES:V е... нема некакви измени :-/
Извини, доцнам месец дена ама сега го приметив прашањето.
Ако Dawnguard ти е активен, во играта нема измени, освен што одвреме навреме во Whiterun или Riften војниците рандом ќе ти зборат дека се регрутираат нови сили за борба против вампирите. Fort Dawnguard е југоисточно од Riften. На мапа
http://nowgamer.net-genie.co.uk/siteimage/scale/0/0/334400.gif
Објаснување со видео како да го најдеш Dawnguard, ако ти е активен
http://kotaku.com/5921331/this-is-how-you-start-skyrims-dawnguard-quest
Sorry for being a topic necromancer...

Некој дали знае од кај можам да го спуштам 1.6 пачот за Skyrim? Минатиот пат го најдов на Piratebay, сега не го гледам.
има на ПБ верзија 1.6.89.0.6 со 117 сидери. Ако ти треба таа, има и понови

Ај, ако не ти е мака, можиш линк од најновата верзија да ми пуштиш по ПП? :)
Пратено. Јас ја играм вер. 1.6. Кога добро ми работи игра со некој печ, не сакам да го пробувам најновиот од страв да не ја зезнам.
И така сите ДЛЦ-а работат со 1.6, освен можда Heartfire а Heartfire сега за сега некако ми е како SimCity играње. Можда понатаму.

Пратено. Јас ја играм вер. 1.6. Кога добро ми работи игра со некој печ, не сакам да го пробувам најновиот од страв да не ја зезнам.
И така сите ДЛЦ-а работат со 1.6, освен можда Heartfire а Heartfire сега за сега некако ми е како SimCity играње. Можда понатаму.
Фала многу. :)

Извини, доцнам месец дена ама сега го приметив прашањето.
Ако Dawnguard ти е активен, во играта нема измени, освен што одвреме навреме во Whiterun или Riften војниците рандом ќе ти зборат дека се регрутираат нови сили за борба против вампирите. Fort Dawnguard е југоисточно од Riften. На мапа
http://nowgamer.net-genie.co.uk/siteimage/scale/0/0/334400.gif
Објаснување со видео како да го најдеш Dawnguard, ако ти е активен
http://kotaku.com/5921331/this-is-how-you-start-skyrims-dawnguard-quest
има на ПБ верзија 1.6.89.0.6 со 117 сидери. Ако ти треба таа, има и понови

Фала ти друже, али сепак проблемот беше шо не ми беше активирана опцијата Dawnguard.bsa во Data Files преку Skyrim Launcher-от :)

Well, back to Morrowind. Tally-ho. :vozbud:
Само што ќе треба до јануари да чекаме за PC да излезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom