moof KOOZ tee
Mystis
- Член од
- 26 ноември 2008
- Мислења
- 361
- Поени од реакции
- 63
Значи сабјестиве ме сотреа, не можам до Winterhold да стигнам.
А зошто служа Dragon bones & Dragon scales?
Фармај ги кај Shrine of Mehrunes Dagon.Ако сте Warrior-ски настроени и наоѓате онака на рандом Daedra Hearts, не ги фрлајте/продавајте/јадете, потребни се за Daedra Armor сетот.
Можеби јас сум единствениот што не го знае тоа, па така се заебав, ама да си пишам за секој случај, можеби ќе помогнам на некого, бидејќи вака морав да ги купувам по 900 голд бидејќи предоцна разбрав. :/
Со smithing се прави dragon armor. Heavy и Light.Значи сабјестиве ме сотреа, не можам до Winterhold да стигнам.
Кочи на некои места ама продолжува, а на други кочи и не мрда (се до цтрл, алт, дел) ама засега играм со "оригиналот" од Разор без апдејт. Ќе го чекам официјалниот печ од Бетхесда.Играва ја играте со тој Update 1 од RazorDOX или не? Бидејќи јас не можам да мрднам во играва, само ми се укочува и после не мрда веќе :S
Собери си го оружјето во футрола и стисни го копчето за always run двапати.Ми се појави баг-ја пречекорив линијата за дозволена тежина и се отарасив од некои непотребни ствари,ама пак не можам да се движам нормално иако сум под линијата.
konami codeСобери си го оружјето во футрола и стисни го копчето за always run двапати.![]()
Или еднаш спринтСобери си го оружјето во футрола и стисни го копчето за always run двапати.![]()
Можно е, не сум сигурен дали е како обливион али таму обичните продавачи не купуваа украдена роба. Со посебни fencer-и кои купуваат и украдени работи се стапуваше во контакт преку thieves guild.Овој фикс ќе ви помогне.Само почекајте да ја отвори вратата 5-6 секунди.
Како може да продавам украдени работи?Украдов стап за mage и вреде околу 2200 gold ама неможам да го продадам.
Исто е секаде.Треба да подобриш speech и да си ставаш перкови.Друг начин нема.Мене ме интересира каде се продаваат стварите што ги собираш (оружје, облека ...) И каде се добива најдобра цена, зашто имам мачеви кој се во вредност од 400 а овие не ми даваат ни 150
9 секунди од desktop во главното мени, 14 секунди од главното мени во игра, 3 секунди да влезеш во објект во играта (исто толку и за да излезеш).Како е кај вас со Лоадинг?
на хбох се чека ууу пичкууууууууу матер. Значи ми доаѓа да го фрлам преку тераса. Ма на се, влегувам во куќа, излегувам и чекам многу и страшно ме нервира.