Elder Scrolls V: Skyrim

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Значи сабјестиве ме сотреа, не можам до Winterhold да стигнам.
А зошто служа Dragon bones & Dragon scales?

K

Khabs Staadnau

Гостин
Ако сте Warrior-ски настроени и наоѓате онака на рандом Daedra Hearts, не ги фрлајте/продавајте/јадете, потребни се за Daedra Armor сетот.
Можеби јас сум единствениот што не го знае тоа, па така се заебав, ама да си пишам за секој случај, можеби ќе помогнам на некого, бидејќи вака морав да ги купувам по 900 голд бидејќи предоцна разбрав. :/
Фармај ги кај Shrine of Mehrunes Dagon.
--- надополнето: Nov 21, 2011 1:37 PM ---
Значи сабјестиве ме сотреа, не можам до Winterhold да стигнам.
А зошто служа Dragon bones & Dragon scales?
Со smithing се прави dragon armor. Heavy и Light.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Играва ја играте со тој Update 1 од RazorDOX или не? Бидејќи јас не можам да мрднам во играва, само ми се укочува и после не мрда веќе :S
Кочи на некои места ама продолжува, а на други кочи и не мрда (се до цтрл, алт, дел) ама засега играм со "оригиналот" од Разор без апдејт. Ќе го чекам официјалниот печ од Бетхесда.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ми се појави баг-ја пречекорив линијата за дозволена тежина и се отарасив од некои непотребни ствари,ама пак не можам да се движам нормално иако сум под линијата.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ми се појави баг-ја пречекорив линијата за дозволена тежина и се отарасив од некои непотребни ствари,ама пак не можам да се движам нормално иако сум под линијата.
Собери си го оружјето во футрола и стисни го копчето за always run двапати. :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Или CapsLockот ти е стиснат по грешка.. :pos:

K

Khabs Staadnau

Гостин
Овој фикс ќе ви помогне.Само почекајте да ја отвори вратата 5-6 секунди.
Како може да продавам украдени работи?Украдов стап за mage и вреде околу 2200 gold ама неможам да го продадам.
Можно е, не сум сигурен дали е како обливион али таму обичните продавачи не купуваа украдена роба. Со посебни fencer-и кои купуваат и украдени работи се стапуваше во контакт преку thieves guild.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Мене ме интересира каде се продаваат стварите што ги собираш (оружје, облека ...) И каде се добива најдобра цена, зашто имам мачеви кој се во вредност од 400 а овие не ми даваат ни 150

S

Sheldon Cooper

Гостин
цел ден пробувам да ја поминам онаа мисија со амбасадата ... најдов на youtube walkthrough ама нека за утре :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Како е кај вас со Лоадинг?

на хбох се чека ууу пичкууууууууу матер. Значи ми доаѓа да го фрлам преку тераса. Ма на се, влегувам во куќа, излегувам и чекам многу и страшно ме нервира.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Мене ме интересира каде се продаваат стварите што ги собираш (оружје, облека ...) И каде се добива најдобра цена, зашто имам мачеви кој се во вредност од 400 а овие не ми даваат ни 150
Исто е секаде.Треба да подобриш speech и да си ставаш перкови.Друг начин нема.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Како е кај вас со Лоадинг?

на хбох се чека ууу пичкууууууууу матер. Значи ми доаѓа да го фрлам преку тераса. Ма на се, влегувам во куќа, излегувам и чекам многу и страшно ме нервира.
9 секунди од desktop во главното мени, 14 секунди од главното мени во игра, 3 секунди да влезеш во објект во играта (исто толку и за да излезеш).

Kajgana Shop

На врв Bottom