Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аситентот по економика кажа дека колоквиумот ќе биде до 155 страна а спомна некои страни да не се учат.Е сега не сеќавам дали кажа од 121 до 140 и некоа или 21 до 40 и некоа.Ај некој ако се сеќава добро нека ми каже...

Прво мислење на оваа тема од моја страна.Баајџи не има.Каде и шо ќе работиме кој не знае...Важно ние се трудиме да завршиме

Има ли некој од тука избрано Маркетинг на услужни дејности? Ај кажете нешто ве молам. Дали има закажано кога ќе биде првиот колоквиум, до која страна, такви работи.

ај колеги честито 500 страни трачарење професори и остали слични активности, а и дај боже уше по многу да ни се множат.

1. @ #Серафимоски#. колега касниш.
2. МИЈАЛЧЕ САНТА RULEZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!
3. Која е страната за зачленување на Зефир ????
4. Млад надежен, бистар, студент од прва година на економски факултет со амбиции за освојување на економскиот свет, бара соодветна група за неговите способности која ке го прифати како член во истата за вежбите е-бизнис во првата група од 8-10 часот.

Ај некој нека каже дали може да мигрирам од Деловна Етика на Англиски изборен(ако има ваков изборен),колку се плаќа и кога треба да го направа ова:smir:

Колеги, Основи на е-бизнис се полага на англиски или македонски? Да знам како да го учам :pipi:
На англиски ама ако сакаш може и да ти дадат тест на македонски.

Ај некој нека каже дали може да мигрирам од Деловна Етика на Англиски изборен(ако има ваков изборен),колку се плаќа и кога треба да го направа ова:smir:
Не верувам дека може да земеш сеа предмет кој веќе поминал во минатиот семестар.
3. Која е страната за зачленување на Зефир ????
4. Млад надежен, бистар, студент од прва година на економски факултет со амбиции за освојување на економскиот свет, бара соодветна група за неговите способности која ке го прифати како член во истата за вежбите е-бизнис во првата група од 8-10 часот.
www.zephyr.ugent.be
Како ќе бидете седнати на вежби според списокот така ќе ви бидат групите, не си бирате вие сами.

zephyr.ugent.be
Ako ne si se zachlenil do sea nema da vlezesh vo grupata od 8 chasot :) ushe preeska beshe full

I profesorot reche demek sami kje si birame so koj kje bideme :)

:costumed2
Кој ги има книгиве да ги продава нека ми пише на ПП ако има таков :uvo:

Инфомрмациони технологии
Менаџмент на мал бизнис
Менаџмент на човечки ресурски

The mummy returns каде можам да прашам за ова.Ваљда на студенски прашања а??И колку се плаќа дали знаеш?

Можеше, се префрлив јас од деловна на информациони... е сеа, дали може сеуште, пошто веќе е почнат втор семестар не знам. Оди во архива со молба и таксена марка, ваљда ќе ти ја прифатат. Поздрав

:costumed2
Кој ги има книгиве да ги продава нека ми пише на ПП ако има таков :uvo:

Инфомрмациони технологии
Менаџмент на мал бизнис
Менаџмент на човечки ресурски
Првата и на ново да ја купиш не верувам дека е поскапа од 300-400 денари...

zephyr.ugent.be
Ako ne si se zachlenil do sea nema da vlezesh vo grupata od 8 chasot :) ushe preeska beshe full

I profesorot reche demek sami kje si birame so koj kje bideme :)

фала колешке за информацијата дека го "ебав ежот" уште пред сам да се уверам.
јебига мрзата не убива али заради нејзе се иде на вежби у 6 саат.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom