- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.315
- Поени од реакции
- 15.549
:pos2: Колега ист си како претходниот сајт на еццф, малце повеќе касниш со информацијава... хахаха... ова веќе беше коментирано на форумов:smir:
:pos2: Колега ист си како претходниот сајт на еццф, малце повеќе касниш со информацијава... хахаха... ова веќе беше коментирано на форумов:smir:
Фала!! :smir:109ta i od prva glava ne treba za filozofite:uvo:
На англиски се полага. Лани така беше!!:smir:Колеги, Основи на е-бизнис се полага на англиски или македонски? Да знам како да го учам
На англиски ама ако сакаш може и да ти дадат тест на македонски.Колеги, Основи на е-бизнис се полага на англиски или македонски? Да знам како да го учам
Не верувам дека може да земеш сеа предмет кој веќе поминал во минатиот семестар.Ај некој нека каже дали може да мигрирам од Деловна Етика на Англиски изборен(ако има ваков изборен),колку се плаќа и кога треба да го направа ова:smir:
www.zephyr.ugent.be3. Која е страната за зачленување на Зефир ????
4. Млад надежен, бистар, студент од прва година на економски факултет со амбиции за освојување на економскиот свет, бара соодветна група за неговите способности која ке го прифати како член во истата за вежбите е-бизнис во првата група од 8-10 часот.
Па да прашај на студентски, а се плаќа 1000ка.The mummy returns каде можам да прашам за ова.Ваљда на студенски прашања а??И колку се плаќа дали знаеш?
Можеше, се префрлив јас од деловна на информациони... е сеа, дали може сеуште, пошто веќе е почнат втор семестар не знам. Оди во архива со молба и таксена марка, ваљда ќе ти ја прифатат. ПоздравАј некој нека каже дали може да мигрирам од Деловна Етика на Англиски изборен(ако има ваков изборен),колку се плаќа и кога треба да го направа ова:smir:
Првата и на ново да ја купиш не верувам дека е поскапа од 300-400 денари...:costumed2
Кој ги има книгиве да ги продава нека ми пише на ПП ако има таков :uvo:
Инфомрмациони технологии
Менаџмент на мал бизнис
Менаџмент на човечки ресурски
фала колешке за информацијата дека го "ебав ежот" уште пред сам да се уверам.zephyr.ugent.be
Ako ne si se zachlenil do sea nema da vlezesh vo grupata od 8 chasot ushe preeska beshe full
I profesorot reche demek sami kje si birame so koj kje bideme
ok a drugiteПрвата и на ново да ја купиш не верувам дека е поскапа од 300-400 денари...