Трговско или Економија :smir:, Статистика е малку потежок мора многу вежбање и многу учење од книга.pozdrav do site
kolegi bre mnogu mi se tri predmeti da gi polagam so kolokviumi,kazete mi koj e polesen ako ja ostavam za ispit od:ekonomika,trgovsko i statistia.
fala od napred
Ова поениве ти се изгледа за од испит, на колоквиум не беа така лани. Имаше 20 прашања по 1 поен и 5 задачи по 2 поена. Граница 18 бода ама ја спушташе до 15.Ако си кај Славе, тестот изгледа вака:
http://www.4shared.com/dir/30872692/c1c22753/sharing.html
Ова е за на испит, значи прашањата ти се од цела книга,
на прв колоквиум рачунај исто вака ќе изгледа, само нормално од материјалот од Iкол.
20 прашања(секое по 3поени), 5 задачи(секоја по 8поени)=вкупно 100. Границата за положување му варира од 45-60, зависи кога.
Еден или два можни одговори.
А ако си кај Калина не знам дали се слични тестовите, така да прашај си..
Хаха, Звер е Славе...Aj pomladive kolegi neka kazat nesto novo od kaj Slave sigurno nesto tresel na cas...mi fali navistina
I kazete nesto za Javni Finansii so kako da se uci????
Јавни да се учи така да си знаеш како жиле па да положиш :wink:Aj pomladive kolegi neka kazat nesto novo od kaj Slave sigurno nesto tresel na cas...mi fali navistina
I kazete nesto za Javni Finansii so kako da se uci????
како многуу тоа е баш минимум :wink:pozdrav do site
kolegi bre mnogu mi se tri predmeti da gi polagam so kolokviumi,kazete mi koj e polesen ako ja ostavam za ispit od:ekonomika,trgovsko i statistia.
fala od napred
Утре се сите департмани, 1ва група во амфи 4, 2ра во амфи 3... ова е објаснувано во претходните 5 страни...Decki jas denes ne ja sfativ asistetnkata Maca po statistika ....... Rece deka utre site sto imame vezbi od 8 ke bideme zaedno u amfiteatar 4 a od ponedelnik ke bideme podeleni po departmani ili???? :salut:
Асистентот на која група ќе предава ? Драган мислам се викаше...Утре се сите департмани, 1ва група во амфи 4, 2ра во амфи 3... ова е објаснувано во претходните 5 страни...
Неам поим....Асистентот на која група ќе предава ? Драган мислам се викаше...
Да? Епа мај аполоџис тогаш, сум заборавила. Добро што ме исправи.Ова поениве ти се изгледа за од испит, на колоквиум не беа така лани. Имаше 20 прашања по 1 поен и 5 задачи по 2 поена. Граница 18 бода ама ја спушташе до 15.
so ova cao dzaci i ok otekuvaСлаве е романтичен! Толку... чао џаци!