EHF Euro 2014 (Унгарија и Хрватска) - жени

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе го освои турнирот?

• Вкупно гласачи
    57
Ке видиме дали Норвешка ке е комплетна против Шведска ,имало неколку играчи некој вирус....

https://www.facebook.com/video.php?v=1017954788230419&set=vb.165087363517170&type=2&theater

Катарина Булатовиќ: „Бавни сме, манекенки сме, само викаме, само паѓаме и само сме во полуфинале и тоа од првата позиција. Голем поздрав за сите наши навивачи во Шведска на кои најверојатно вечерва срцата им се полни.“

Епа онда идеме оллллин на Шпанкиве денес.Страшна мотивација имаат, како изиграа со Данска секоја чест :cuc:
Многу се потценети некако Шпанкиве по кладилнициве, а тогаш се најопасни.
Другава текма мислам дека Норвешка би требало да тепа, иако и Шведска го изигра првенствово на ниво.

Франција 20 утакмици уназад игра со релативно малку голови и баш денес кога јас ги пушитив под 50 си дадоа фино лепо 51 гол :bravobe:

И јас мислам дека Шпанкиве се доста потценети денес. Играат добра одбрана и мислам дека се една од ретките репрезентации кои можат да ја задржат Булатовиќ, само Наваро и Барбоса да бидат на ниво. Во напад се малку послаби, али Лазовиќ ја нема, па ќе видиме.

Која трагедија од утакмица Франција-Унгарија, посебно второто полувреме. Миљон изгубени топки, шутеви од 12-13 метри кои Лејно не можеше да ги види и примаше голови 3-4 такви по ред. Па ќе фрли во контра во празно. Не е некое изненадување, што не се пласираа во 1/2 финале, гледајќи го ова.

На неполн час пред почетокот на првиот полуфинален дуел помеѓу Црна Гора и Шпанија, селекторот на актуелниот Европски Првак, Драган Аџиќ за 24Ракомет го анализираше досега постигнатото, но и полуфиналниот дуел против Шпанија. Краткото интервју можете да го поглeднете на видеото подолу.
http://24rakomet.mk/аџиќ-ексклузивно-за-24ракомет-тв-не-е-ва/

Slabo Crnogorkite vo prvo,mnogu izbrzani sutevi,bez izgradena pozicija za udar.
Vo napad dosta pametno Spankite,niz sredina gi izbusija.
Premnogu prostor ima vo srceto na odbranata.
Dobro ja analizirale igrata.
Sepak ocekuvam vo vtoro da se razbudat Crnogorkite,nekako zaspani bea,poloso od ova ne mozat i da sakaat da izigraat.
Ako uspeat da fatat priklucok na pocetok na vtoro bi trebalo da gledame interesna zavrsnica.

Ја глеам утакмицава на една бугарска телевизија и овој коментаторов ме изнасмеа али буквално од стол паднав коментираше нешто за Радичевич дека играла во Вардар и дека и Македонија имала клуб во ЛШ па штета за Блгарија која имала толкова талента вф овој спорт :pos: Па ја до некое време незнаев ни дека лига имаат бе :ROFLMAO:
Голманкава ги искина од Шпанија :cuc:

толку беше изгледа :([DOUBLEPOST=1419012700][/DOUBLEPOST]Дефанзивата :cuc: Рајчиќ и е страшна денес, но офанзивата ко Македонија да ја гледам. Шутирање која од кај стигне. Нека ја пушти Мајда малце.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom