- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 121
Радичевич 6/8 опасен пикер е еј 

ШПАНИЈАААААААААААА

ШПАНИЈАААААААААААА

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас мислам дека Шпанкиве се доста потценети денес. Играат добра одбрана и мислам дека се една од ретките репрезентации кои можат да ја задржат Булатовиќ, само Наваро и Барбоса Кабрал да бидат на ниво. Во напад се малку послаби, али Лазовиќ ја нема, па ќе видиме.
Наваро игра во шпански клуб кој е моментално 2-3 место во шпанска лига .Налетаа Црногоркиве на тотално разиграна и мотивирана репрезентација.
Браво за Наваротоа се тие класа голмани кои на вакви важни натпревари се лидери во тимот.Чуда правеше и на голот на Олчим Валчеа само штета што се распаднаа и не освоија таа година.
Сакав некои од Србија,Хрватска или Црна Гора да освои, но тоа е тој ебан балкански металитет.Кога ќе направиш некој успех после веќе наредните првенства се усеруваш максимално
Знаев денес дека ќе биде тешко посебно што се без Лазовиќ а само на Булатовиќ неможеш да се потпреш, затоа и си изиграв за Шпанкиве.
Реков и погоре дека многу ги потценија во кладилница и можат да изненадат и тоа се деси
Ајде уште Норвешка да тепа за да гледаме квалитетно финале![]()
После Каќа Булатовиќ, имаат ли црногорките некоја ракометарка која ветува?
Некако не гледам некоја млада ракометарка која ја експонираат и која може да ја замени неа..
На крајот од првенството се се сведува на скандинавски земји, овие шпанките (Шпанија) отсекогаш ми биле антипатични како нација, ама во финалето ќе сум за нив, убаво би било две во низа првенства да земат репрезентации кои не беа во преден план, пред ова Црна Гора, а сега Шпанија.
Ако ништо друго, сигурно на Норвешка нема да им биде ова последно финале и последна шанса за титула.
Се повтори финалето од 2008ма кај нас, на кое присуствуваа не повеќе од 3000 гледачи, толку го сакаме ние ракометот![]()
Ѓурѓина Маловиќ ( 96 е мислам) и Јелена Деспотовиќ ( 94) , вторава беше главниот џокер на Аџиќ против Вардар во Скопје , Маловиќ игра во вториот тим на Будуќност ( Даниловград) и одигра одлично против Крим, Подравка и Металург во регионална лига, секоја утакмица дава над 10 голови.После Каќа Булатовиќ, имаат ли црногорките некоја ракометарка која ветува?
Некако не гледам некоја млада ракометарка која ја експонираат и која може да ја замени неа..
На крајот од првенството се се сведува на скандинавски земји, овие шпанките (Шпанија) отсекогаш ми биле антипатични како нација, ама во финалето ќе сум за нив, убаво би било две во низа првенства да земат репрезентации кои не беа во преден план, пред ова Црна Гора, а сега Шпанија.
Ако ништо друго, сигурно на Норвешка нема да им биде ова последно финале и последна шанса за титула.
Се повтори финалето од 2008ма кај нас, на кое присуствуваа не повеќе од 3000 гледачи, толку го сакаме ние ракометот![]()
Со поповиќ и савиќ играа финале на ЛОИ , тогаш се повлекоја двете .Имаат Црна Гора таленти за извоз, не е ова генерација само што им се погодила, така им јадеа трици откако се повлекоа Поповиќ и Савиќ дека ни групи не проаѓаат, и оттогаш овие и на ЛОИ финале играа и еве сега и полуфинале играа. Мехмедовиќ, Рајчиќ, Кликовац, Лазовиќ, се е тоа 20-21-22-23 години, настрана овие што ги спомнавте погоре. Не спијат, цело време бараат таленти.