EHF Euro 2014 (Унгарија и Хрватска) - жени

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе го освои турнирот?

• Вкупно гласачи
    57
Ја закачи добро со двете раце на Торстенсон ,мислам дека ЕХФ ке ја казнит.
Само судиите не заприметуваат како Торстенсон кога правит финта со лева рака ги отфрлат противничките а не и свират контра фаул.
Како и да е Црногорска одбрана која е копија од Веспрем ,брилјантно функционират.
Агресивна одбрана и цврста одбрана се два различни поими.

Тие од Веспрем не идат со намера да го повредат противничкиот најдобар играч, си играат цврсто, машки.

Сите за Лејно да сте гласале да не јадете ќутек на тоа собиранката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[DOUBLEPOST=1418847189][/DOUBLEPOST]
Дембеле ------------------- Локе:ljubove: ------------------ Петровиќ​

Полман:ljubove: ------------- Кристијансен:ljubove: -------- Мерк:ljubove:

Лејно:ljubove:
Најбољи одбрамбен играч, Сузана Лазовиќ све да и ебам :uzi:

Франција тепаше и сега не сфаќам зошто денес ништо не сретнав дека Франција ќе се буни за тоа што го направи Германија вчера. Да имаше некој маркер, немаше, не знам како може таков потег да пројде покрај судии, делегат, цела француска репрезентација. Тоа беше потег кој директно влијаеше на резултатот вчера, а и на пласманот на Франција во полуфиналето. Мислам дека за такво нешто се дава уште едни 2 минути за Германија и топка за Франција, а вчера Франција прими гол со тој потег. Штета..

Локе има дете колку тебе :lolzz:
Доста бе. :uzi:

Иначе Франција рутинирано си тепаше со Холандија, Полман повредена ништо не одигра ама затоа Грут симултанка, 10 гола закачи.
Лејно добра беше, незнам точно колку интервенции имаше ама сигурно над 12.

Сеа со Данска за 5то место.:toe:

Франција тепаше и сега не сфаќам зошто денес ништо не сретнав дека Франција ќе се буни за тоа што го направи Германија вчера. Да имаше некој маркер, немаше, не знам како може таков потег да пројде покрај судии, делегат, цела француска репрезентација. Тоа беше потег кој директно влијаеше на резултатот вчера, а и на пласманот на Франција во полуфиналето. Мислам дека за такво нешто се дава уште едни 2 минути за Германија и топка за Франција, а вчера Франција прими гол со тој потег. Штета..

Франција се жaлеше и одлуката ке се донесит утре во колку саат незнам.
за уште 2 мин казна постоит само во случај тренерот да имал жолт картон.
Во овој случај ако француското лоби е слабо ке се казнат само делегатот и судиите ако не два бода за Французинките и пласман во полуфинале.

Еве го тимот според мене досега од првенствово

Фискер ----------------- Локе --------------------Ригелхут

Неагу ------------------ Гулден ----------------- Булатовиќ

Киш

одбранбен: Лазовиќ :)[DOUBLEPOST=1418850224][/DOUBLEPOST]
Доста бе. :uzi:

Иначе Франција рутинирано си тепаше со Холандија, Полман повредена ништо не одигра ама затоа Грут симултанка, 10 гола закачи.
Лејно добра беше, незнам точно колку интервенции имаше ама сигурно над 12.

Сеа со Данска за 5то место.:toe:

Со Унгарија :D

Не го пратам многу првенството, можеме што сакаме да збориме, Црногорките заслужено се таму кај што се... И агресивната одбрана е дел од ракометот, за тие кои не се агресивни... има балет.

Колку за информација, пред да почне со ракомет Лазовиќ има тренирано џудо..

Според мене all-star тимот (y)

Голман: Silje Margaretha Solberg (NOR)
Лево крило: Siraba Dembele (FRA)
Лев бек: Cristina Neagu (ROU)
Плејмејкер: Isabelle Gullden (SWE)
Десен бек: Katarina Bulatovic (MNE)
Десно крило: Carmen Martin (ESP)
Пикер: Heidi Løke (NOR)
Дефанзивец: Barbara Lazovic (MNE)
Најкорисен играч: Nora Mørk (NOR)

Жaлбата на Франција одбиена ,голот регуларен ,играчот што бил исклучен бил на клупа,грешката била само во Маркерот ,
џабе фрлија пари за жaлбата.

Според мене all-star тимот (y)

Голман: Silje Margaretha Solberg (NOR)
Лево крило: Siraba Dembele (FRA)
Лев бек: Cristina Neagu (ROU)
Плејмејкер: Isabelle Gullden (SWE)
Десен бек: Katarina Bulatovic (MNE)
Десно крило: Carmen Martin (ESP)
Пикер: Heidi Løke (NOR)
Дефанзивец: Barbara Lazovic (MNE)
Најкорисен играч: Nora Mørk (NOR)
Сузана море, немој таква лепота како Барби наша да ми ја мешаш со мушкаданкава!!!! :anco:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom