MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 20.396
- Поени од реакции
- 3.398
Ако на сајтот од кој нарачуваш имаш купон за попуст при купувањето, треба да го впишеш кодот од купонот. Ако немаш купон за попуст, не впишуваш ништо.[DOUBLEPOST=1526729237][/DOUBLEPOST]Првпат купувам на ebay.co.uk дали може да ми објасни некој каков код (oд што код) треба да напишам овде?
Имам ист проблем при плаќањето преку Ebay, поради блокирано плаќање.Најдов чаре. Избриши се од Account Settings -> Payment methods, сите зачувани картички, automatic payment, backup payment, reimbursement, unlink на PayPal account ако имаш... јас успеав.
Ebay, според своите правила, вели дека праќа инфо на адресата од купувачот, со кое инфо се објаснува зашто купувачот има блокирано плаќање и како купuвачот може да се одблокира. Такво инфо немам добиено од Ebay, иако два пати ме блокрааат, а блокиран сум и тековно, така да единствено чаре е превпишување на податоците од картичката на Аccount-Personal information-Financial information. Проблемот е дотолку поголем, оти за секое нарeдно плаќање треба целосно превпишување на податоците од картичката, што е бааги досадно.
Последно уредено: