Eден на еден со Жарко Димитриоски

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Која му е таа цурата што му седи на кревет?

Нека си го врати поштарот, барем беше смешен колку е тапа. :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
хахаахахаха Спасе со Јанко....како им текнало само..браво (y) :ROFLMAO:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Многу тапа хумор има Жаре, од Спасе, сега јавувањата по телефон па вицевите на почеток, послаб од Иван Ивановиќ е. Исто и Пајак ме иритира но кога ќе премотам првите 5 мин доаѓа супер емисија.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И овој Жаре отиде у курац. Се утепуе од јадење гомна за шабанарии, следната емисија гости ќе му бидат Шабан Шаулиќ и Ана Бекута.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.021
Поени од реакции
8.343
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
И овој Жаре отиде у курац. Се утепуе од јадење гомна за шабанарии, следната емисија гости ќе му бидат Шабан Шаулиќ и Ана Бекута.
А кои да му бидат гости, откако сите ќе ги поминеш по 2-3 пати ќе се префрлиш на шабанарија тоа останува за да се потполни термин, може треба да го смени терминот на емисијата да оди една месечно или на две недели

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.021
Поени од реакции
8.343
А кои да му бидат гости, откако сите ќе ги поминеш по 2-3 пати ќе се префрлиш на шабанарија тоа останува за да се потполни термин, може треба да го смени терминот на емисијата да оди една месечно или на две недели
Има и други што не му биле гости никад . Нека ги викне овие од GG емисијава за гејмери на интернет што е , oд Метрополис овие Петар за појадок и пауза, Од Антена 5 нека викне некој , некој од познативе Твитерџии.... и да не набројувам има доста гости што не му биле никогаш а сигурен сум ќе има со нив што да моабети во емисијата , и да има зезанции.

Цело време повеќето гости ги врти истите веќе неколку сезони .

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја не реков ништо за гостите.
Зборам за тоа што јаде гомна за нив со глупи досетки а сега виде дека се во Македонија за концерт и ајде еве ми топ гости.

Kajgana Shop

На врв Bottom