Eден на еден со Жарко Димитриоски

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ја не реков ништо за гостите.
Зборам за тоа што јаде гомна за нив со глупи досетки а сега виде дека се во Македонија за концерт и ајде еве ми топ гости.
Сериозно некако глупо беше и не делуваше природно Ана Бекута и Шабан Шаулич да се гости на ваков тип на забавна емисија..тие се малце посериозни луѓе во години и со реноме во турбо фолк естрадата и делуваа како да незнаат што да кажат освен истите муабети за пеачите од Македонија,дрн дрн јариња,глупости....

И треба мислам да олабај со Спасе и со тој телефонот,не е веќе интересно со истите глупости што ги употребува

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.026
Поени од реакции
8.345
Добро му беше тоа со публиката и пеењето, не знам зошто го исфли после 2-3 епизоди.

И би било супер да направи некоја ваква игра со гостите
https://www.youtube.com/watch?v=IKfKDZgTTPc
знам го имаше ова ,ама добро е со таблетов на глава да се изреалириа тоа .

Исто би додал емисијата во последно време му почнува доста касно од оној термин кој му е најавен, плус многу малку време трае емисијата. Ваков тип емисија треба да трае повеќе.

Наместо Алфа да пуштаат глупи емисии или стари српски филмови од времето на партизаните нека пушти Еден на Еден кој ќе трае еден или максимум два часа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сериозно некако глупо беше и не делуваше природно Ана Бекута и Шабан Шаулич да се гости на ваков тип на забавна емисија..тие се малце посериозни луѓе во години и со реноме во турбо фолк естрадата и делуваа како да незнаат што да кажат освен истите муабети за пеачите од Македонија,дрн дрн јариња,глупости....

И треба мислам да олабај со Спасе и со тој телефонот,не е веќе интересно со истите глупости што ги употребува
Тапа му беше оваа емисија со гостиве, Жаре не знае да се понаша со постари ликови, мисли ова се негова генерација луѓе па ќе му ги разбираат шалите. Не може со сите гости исто да се понаша.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.310
Лошо е што се оправдува како демек немало кој да викне и затоа му се вртеле истите гости. Секоја ебана сезона го гледаме Влатко Стефаноски, Џамбазов, некој од ракометарите... Има огромен број на фаци кои може да ги покани во емисија. Нека батали Шабани мабани.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.310
Реков јас кога тогаш пак ќе го гледаме Влатко Стефаноски... во сабота ќе биде гостин.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мајка ми и татко ми кога ги видов на што се смеат пред некој ден :pos: не можев да им објаснам дека е местено. Ќе те оставела свињана Јанко така да се спрдаваш со него, како не. Нема кај не се бутнаа влијателниве :icon_lol:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Пак ист гостин секоја втора емисија... Вечерва Столе Стоилов, по којзнае кој пат. :tapp:
Де бе, толку нема кого да го викне што се вртат истите 10 луѓе (n)
Или му ги одбиваат поканиве или не знам што е.

Еве коа сме кај дупликати и пошо сигурен сум дека го чита некој од таа екипа форумоФ(еве Ѓоко) имам предлог пак да дојде Јелена Розга. Еве јас може да бидам тој што ќе и биде "фраер" па дури и спремен сум на помали улоги у стил на:
-менување сијалица
-кречење
-бришење шанк
-момакот со најлоша фризура у кафана

Или у најлош случај да висам на стакло пред кафана.

Ваш Клипче и само моја Јелена Розга.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Абе братче колку гости може да викне и да направи интересна емисија али ограничен е.Еве нека ги зема Моменти за пример момците се на локална телевизија па имат повеќе гости од него.Еве викни ја Весна Бејби , Марјан стенд уп комичарот што беше, Симон Трпчевски еве застапиги и малцинствата Аделина Тахири ,Филиз Ахмет и.т.н. Жално е што само он таков ограничен со гостите остана последниот што може да се каже каков таков шоумен у Македонија.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пак ист гостин секоја втора емисија... Вечерва Столе Стоилов, по којзнае кој пат. :tapp:
Де бе, толку нема кого да го викне што се вртат истите 10 луѓе (n)
Имаше у најавата, Жаре го прашува како те викаат и овој вика па Столе ме викаат цел живот и Свињо. :pos:

А за Спасе ја мислев дека е оној Поштарот што беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom