eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
А

Ајсшутер

Гостин
Хахахахаха. Се шитна а??? Ти највише стоеше зад фалангата и се караше со сите дека ке успее, а прв ја шитна. интересно
Што ја шитна мислев дека ќе има некакви акции а не само 5 клика и пријави штета колку си направил за да добиеш плата, мислев ќе биде нешто слично како WE (White Eagles) каде што имавме акции иако не зимавме никаква финансиска помош, сепак стојам на тоа дека фалангата им помага на новите играчи повеќе да напредуваат во секој смисол. Па сега ти види што како е мене не ми е дојдено до тие 30 или 12 RUB како што гледаш поголем дел од парите што ги зимав од фалангата ги донирав во македонската банка.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Прашање: дали ќе се врши регрутација за во Македонската фаланга? Или ќе се чека да се види дали ќе се додаде еМакедонија, па нема потреба? Зашто јас сум веќе во Русија и би сакал да бидам таму. Кога веќе се борам секој ден, барем да добивам пари за тоа. :smir:

Уште нешто: како можам јас да предизвикам битка? Има, на пример, денови, кога нема никакви битки, што, нели, не е добро за здравјето, бидејќи така човек се улежува :smir: Дали можам јас да направам битка, чисто онака? Или тоа мора да има врска со власта, т.е. треба да се добие дозвола од власта за да се влезе во битка?

С

Спенсер

Гостин
Прашање: дали ќе се врши регрутација за во Македонската фаланга? Или ќе се чека да се види дали ќе се додаде еМакедонија, па нема потреба? Зашто јас сум веќе во Русија и би сакал да бидам таму. Кога веќе се борам секој ден, барем да добивам пари за тоа. :smir:

Уште нешто: како можам јас да предизвикам битка? Има, на пример, денови, кога нема никакви битки, што, нели, не е добро за здравјето, бидејќи така човек се улежува :smir: Дали можам јас да направам битка, чисто онака? Или тоа мора да има врска со власта, т.е. треба да се добие дозвола од власта за да се влезе во битка?
исто и јас,наскоро чекајте ме во фалангата, генерал со 10+ стренгт...

а за битка,тоа претседателот треба да покрене,или пак ти некоје ресистанс/востание кое ке биде задушено т.е. џабе...

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
Немам земено плата скоро цела недела. Да не знајт некој шо е работава?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Има ли место и јас да бидам овде во мак.Фаланга и како ако може?:jaj:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Од утре елитната единица пријавувајте штета кај мене (koljo92) преку ПП.
-CikoMKD
-Toneh
-DespotMKD
-Alen_001
-Stamkov Ilija
-1/X_MKD

Kajgana Shop

На врв Bottom