eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Плата ќе има денес пошто веќе пројде 12...требаше и вчера да подели лион ама нешто му излезе итно...од наредна недела и јас ќе го имам пасот па не би требало да има вакви доцнења...

Иначе за утре ова важи за сите единици...
ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ ПРЕД ДА СЕ БОРИТЕ!

веќе имаш отворено тема од страна на крос фајр
http://www.erespublika.ru/forum/index.php/topic,3262.0.html
ama ja otvori otkako mu prativ preku dvesta poraki za da otvori :jaj:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19

ВАЖНО!!! АКЦИЈА...ден 709...Одбрана на АЉАСКА!

Ден 709...

...нападната е Аљаска-Унгарија...Тоа е доста важен регион во однос на Русија и има акција да се брани

За сите единици важи преселете се во Central Hungary (со 5 ѕвезди) и борете се во битката за Аљаска во 13 eRep time ОДНОСНО ВО 21 часот по МАК ВРЕМЕ...се борите full charge
значи околу 10 борби

* околу карти...тие што се уредно пријавени и што ќе се борат во тоа време ќе добијат 10 Руб за картата...доколку некој ептен нема за карта пишете ми ПП јас ќе ви пратам па ќе ви се одбие кога ќе стигнат парите...
* и секако ставете го аватарот на фалангата

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
ке има место и за мене во фалангата или не сум доволно добар? Ако има пишете ми ако не па натаму ... :helou:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
За сите членови погледнете ја новата организација и структура на фалангата

Таму може да проверите кој во која единица е и кој му е претпоставен...

Ова важи за командирите на сите единици...најпожелно е сите да отворите теми на форумов и таму да се пријавува штетата...исто така известете ги сите што се под ваша команда како да пријавуваат штета и каде а особено на новите членови обрнете внимание

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
НАПАД ВО SLAVONIA! во 20:15 македонско време НАРЕДБАТА Е FULL CHARGE - 10 или 11 борби со гифтови! Ова е 15 минути пред крајот на битката па затоа подгответе се предтоа!
Можете да одите во Eastern-Serbia (q5 hospital)

за тие што не можат да се преселат напад на Oulu!
[/color]

преселете се во Србија...снабдете се со оружје од дома а за карти ќе има компензација
СИТЕ ШТО ПЛАНИРАТЕ ДА СЕ БОРИТЕ ВО СЛАВОНИЈА ПРИЈАВЕТЕ СЕ ТУКА СО МОМЕНТАЛНА ШТЕТА ЗА ДА МОЖЕ ДА ЗНАЕМЕ ЗА КОЛКУ ДУШИ ДА БАРАМЕ ПАРИ ЗА КАРТИ

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Omg, што се дешава? :) Јас уште не сум влегол да се борам, ама како што читам и гледам работата станува интересна.

П

Паган-др

Гостин
Не се тепајте, почекајте до 7 вечер (наше време) ќе има организиран напад!

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
ден 717 завршува нападот на АЉАСКА...ќе има завршен напад во кој ние сакаме да удриме во исто време заеднички како Македонска фаланга но малце пред Русите...нападот ќе го снима Лион и ќе служи за промоција на МФ

Сите кои можат нека се пријават на оваа тема да знаеме отприлика колку души ќе бидеме...битката завршува пред 11 часот сабајле така да нападот ќе биде во периодот од 10 до 10:30 часот

и секако на вас нека биде и униформата

†he Exorcis†

Rock n' Roll
Член од
25 септември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
3
Еве да спомнам и овде.

Направив предлог аватари за сите единици и за целата струкрура на Македонската Фаланга. Па ако сакате да ги видите следете го линков-

http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=2&t=158.

Повторувам.

Овие се предлог аватари, не се конечна одлука на членовите на Македонската Фаланга. Би требало да се изјаснат сите и монозинството да победи. Бидејќи гледам дека има и други предлози направени од други играчи така да се очекува гласање ако дојде до измена на аватарот.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
ОФИЦИЈАЛНА НАРЕДБА ЗА ФАЛАНГАТА!!! - move to Central Hungary (*5 hospital) and defend Heilongjiang RW GREEN

GENERAL DEFENSE TIME - 21:00 Македонско време ( 13 EREP)
КОМПЕНЗАЦИЈА!!! - tickets 10 rub / person (only for the general defense time)

Сите кој ќе учествувате пријавете се на темава со моментална штета! Ако има промени до 21;00 ќе бидете известени!

If u can't move to Hungary then:
Fight in Hwangae for GREEN.

Kajgana Shop

На врв Bottom