Дупчењето на ушите е ризично

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 4 дупки од кои 1 на `рскавецот.
Таа на `рскавецот ја имам 2-3 месеци и уште боли, па затоа не ја ни вадам, додека кај другите не осеќам болки дури после 1 месец.

Немам дупнато уво нема ни да дупам глупости живи не знам што имаат машките од корист што носат менѓуши демек фраери се.

Jaс имам дупче на рскавица и немав проблеми при дупчењето и заздравувањето. Но во овие 3-4 години неколку пати ми загнои,мислам дека од спиење си го превиткувам ушето :)
Еве ја извадив пред некој ден и не знам дали ќе ја вратам. Ама да си прашам за колку време зараснува тоа дупче кај рскавицата? :)

Јас имам 3 на левото и 5 на десното, од кое едно на р'скавица. И ме болеше едно 6-7 месеци таму, ако не и повеќе.

Imam edna na levoto, i edna na desnoto, mi stojat od vremeto i ne gi vadam, odvreme na vreme ovaa na desnoto ja vadam.

2 на секое уво мада втората на десното ме мн болеше :vozbud:
сеа за некој ден уште една ќе има..:vozbud:

Немам се дупчено а и не ни планирам.

Јас имам една на левото:vozbud:и не планирам повеке да ставам:toe:

Многу мразам жените кога ќе опнат 10-метарски обетки.
А да не збориме за машки лелееееееее т.н. педери се прават.Ненормално е тоа бе машко со менѓуша аууу.Па да ми дадат 10000000000000000 евра нема да ставам такво нешто бе.А бидејки темава е за можен ризик ќе кажам само дека тоа може да биде дури и фатално.

Се немам дупчено и не планирам во иднина.

Абе дупчејте се само пазејте дека:pos2:посебно не на 'рскавецо:tapp:

На левото треба да напраам 6-7 дупки :) ама ме мрзи да отидам х)

Јас носеф на левото 3 а на десното 1...ама не носам појче..па не ми сакам ми се с.урчи и така...:vozbud:

ама алки

Дупнато ми е левото уво, имав многу лошо искуство.. таман го дупнав требаше после 10 дена да ја извадам медицинката и таман 10 тиот ден ми отече увото и менѓушата ми се повлече у увото па бев у градска да ми ја вадат, па примав некоја инекција.. ама не ми иде памет ми заздраве и пак го дупнав : )

Имам на двете ушиња по една убетка. Немам на `рскавецот, а и немам видено мака ко ги дупнав, нормално на почетокот едното уво ми течеше гној ама ми помина и сега се е ок. И две години ги носам медицинските убетки. Убај ми се!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom