Ок е филмот, да не речам мех, ама пак го има тој Клинтов печат на раскажување приказна, малце да ти заиграат градите. Институција е стариот иако во задњи години малце му опадна квалитетот на филмовите ама сеуште е тука, се држи и работи.Шо си мачите виугите? Глеј те си го Муле со дедо Иствуд, модерен вестерн, со поуки околу семејниот живот, кој во ова информатичко време го подзаборавивме!
Има три паралелни света во филмот кои се преплетуваат! Нормално најкул е средбата со инспекторот и на суд, ама и семејната разврска иако е ефтина има некоја сентиш тежина.Ок е филмот, да не речам мех, ама пак го има тој Клинтов печат на раскажување приказна, малце да ти заиграат градите. Институција е стариот иако во задњи години малце му опадна квалитетот на филмовите ама сеуште е тука, се држи и работи.
Каква бедес фаца е, и на 150 години да ги спои веѓите ќе покаже авторитет и страв кај гледачот.
Сега у 4к ке го чекамеTenet raspali. Ne ocekuvav.
Mora rewatch i toa u skoro vreme.
Всушност секој филмофил после секој изгледан артхаус филм.Топ е филмов, само треба да го гледам уште 5 пати за да го сфатам. - Никој никогаш.
тебе те бива за долги моабети отвори тема со спојлериТоп е филмов, само треба да го гледам уште 5 пати за да го сфатам. - Никој никогаш.
Отворете тема да видиме што сте сфатиле. Баш ме интересира.
Као да не му беше доволен Inception, па мораше и ова да го напраи. Во ред, нека продолжи вака па ќе му честитаме влез во клубот на претенциозните филмски работници.
Кристофер Нолан ако уште еднаш напраиш ваков глуп филм има да ја искинам сликата со твојот лик што ја иам закачено на ѕид.
Тоа се тие псевдоинтелектуалци, чуле дека е добро и мава 10ка, не е битно дали него му се допаѓа. Иста багра ко овие што се ложат на модерна уметност, гледа сликата и глуми ова значи она значи.Всушност секој филмофил после секој изгледан артхаус филм.
Оди во коментари на филмови од режисери од типот Бела Тар, Бергман, Тарковски и слично, само вакви коментари ќе најдеш, никој ништо не сфаќа а оценките 9ки и 10ки
Јас во Тенет не наидов на ништо комплицирано, нема да е лошо уште еднаш да го изгледам иако најверојатно нема зашто ме мрзи, ама филмот беше супер и од прва.