Dreamboy / Dreamgirl

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си ја најдов мојата СОВРШЕНА ДЕВОЈКА..My Dreamgirl...Peace

КАКВА ДЕВОЈКА ИЛИ ДЕЧКО САКАТЕ??

Ајде овде ставете опис на девојката/дечкото све што сакате очи,коса,тело, и др

се надевам дека ке пратите и некоја слика да ја видиме

ПАА ајде :zlo:

my dreamboy...mmm :)
pred se, sakam da bide iskren sprema mene, da ne me laze, da me saka mnogu, da me pocituva...i vo nikoj slucaj da ne me omalovazuva.
vaka se nabroeno mozebi izgleda deka baram mnogu no se raboti za DREAMBOY neli? :)
no sepak, mislam deka seto ova sto go sakam od partnerot ne odi edno bez drugo...znaci dokolku me saka-najnormalno e da ne me laze, da me pocituva....

Не сакам да си го замислувам и опишувам.
Кога ќе го најдам, ќе знам. :wink:

Едит: И ќе ви оставам тука негова слика. :)

хмм..веќе не замислувам..затоа што кога еднаш видов еден тип кој што беше баш таков каков што сакам...не знам како да објаснам,ама не беше тоа тоа...и секогаш кога си замислувам ,не испаѓа како што треба така да..од сега решив да не замислувам воопшто,зашто знам дека ќе го најдам дечкото од моите соништа,а кога че го најдам,ќе биде и повеќе од тоа што сум замислувала

Идејата за dreamboy ми се мења ко годишните времиња:icon_razz и не, не го замислувам уше од својата 10-та година,и не сонувам за нашата венчавка после која ќе живееме happily ever after:pipi: (пошо нели ако си женско, онда уше од мала мечтаеш за твојот принц...Yeah,right!:uvo: )

Средно-ружна цура со многу пари. Многу да си ја сакам. :**

Sovrsenstvoto e relativna rabota.No najvazno e od covekot da go dobivam ona sto mi treba i pred se da me pravi srekna...bez toa a-a

Posleden pat koa razmisluvav za toa bev baagi ocajna,toa bese odamna...mnoguuuu odamna...poveke neam dreamboy zaso ne postoi takov,nemozam jas sea da go baram nego cel zivot i da ne se omuzam samo zaso go cekam te go baram...iako bi napraila super kombinacija od nekolku luge so gi poznavam hihihi:)

da ima smega taka sredno dolga kosa kosa so kafeavi oci ubavi usni poviskok da e od mene da igra fudbal po moznost i da e famous tipce da e dobar da znae kako da me osvoi so eden zbor i da napravi da go sakm do besvest

Ubav Zgoden Neophoden :D:D:D

Ne iskreno.. Sakam da deluva na mene kao Koka Kola Light.. OSVEZUVACKI :P ili mozebi kako Red Bull da e.. Full of Energy..

Веќе имам еден, доволно е.
Црна коса, светол тен, сини очи, голема уста, интелегентен и забавен..не барам мн.:back:

Само Плавуша Ништо повеќе.само пчавуша:zlo:

dream Girl : da ima smega kosicka po moznost da imas shishki na strana :) da ima sekogas sjaj na usna da e stegnata vo pogledot na oblekuvanjeto da obozava rozeva boja ili crvena da e temperamenta diva raspolozena za zabava da se smee a i da ne zaboravam :) najbitnoto da ima prlsuk 80ka :pos::pos::pos::pos:

b14b7dcb81321832i3.jpg
Штета што се ожени...ме остави за таа глупата...а колку ни беше убаво...:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom