Bash taka. Kolku mi se sega smeshni nekoi sto vo minatoto mi bile privlecni.Mandy напиша:Абе не постои совршен и крај...како шо викате нашите критериуми се мењаат и тој денес шо ми е привлечен за некое време се прашувам шо видов у него..такада..зависи од моменталната состојба..
Читајќи ти ги и останатите коментари...тука/така сме со размисли...и мило ми е тоа...viktorgg напиша:Ммммм... затворам очи и ја гледам. Малечка слатка и сакам и да ја грицкам. Бисерни запчиња, несредена косичка... кога се смее е смешна, кога плаче ја сакам. На сонце е боса, на месечина сјае. Да ја допрам само со поглед ќе се почуствувам изневерен, да ставам рака на неа и веќе не ја почитувам. И кога конечно таа тоа го знае, ми вели... истото го чуствувам и јас.
п.с. Ми е гајле за неа, само сакам да можам повторно да сакам...
Друже... можеби е веќе твоја... ја имав и ми избега.PaPucaR напиша:Читајќи ти ги и останатите коментари...тука/така сме со размисли...и мило ми е тоа...
ама немој да се скараме заради зенскава )
ПОшто прв си кажа..може нема да ми е сеедно ама ќе поголтнам ако ми ја земешпред очи(викаат ако стварно сакаш некоја, нема да се откажеш без разлика на се,..и може е чудно шо вака го кажувам:"кој прв ке си ја види за него"..ама тоа пошо не ми се верува дека ке најдеме таква...
У случај да ја најдеш, дај...затвори очи повторно и помисли на гладните и боси неухранети дечиња во африка, сети се на мене...и позајмимија бар на неколку мигови...
Незнам зашто али ме расплаче твојов пост!Ме потсети на бившиот,како он да го пишувал!viktorgg напиша:Ммммм... затворам очи и ја гледам. Малечка слатка и сакам и да ја грицкам. Бисерни запчиња, несредена косичка... кога се смее е смешна, кога плаче ја сакам. На сонце е боса, на месечина сјае. Да ја допрам само со поглед ќе се почуствувам изневерен, да ставам рака на неа и веќе не ја почитувам. И кога конечно таа тоа го знае, ми вели... истото го чуствувам и јас.
п.с. Ми е гајле за неа, само сакам да можам повторно да сакам...
Well thank you Ќе го земам тоа како комплимент.RealGirL напиша:Незнам зашто али ме расплаче твојов пост!Ме потсети на бившиот,како он да го пишувал!
Посебно болдираното!
Dreamboy....Висок и згоден,привлечен,шармантен,убава насмевка..со црна косичка и црн тен..фраерче.!!
Да ме почитува,да ми верува и да знае што сака во животот!
Да знае како да се однесува и само со мене и со друштво,да е паметен,со смисла на хумор,да не ме лаже,да ме сака се подразбира,да ме изненадува пријатно афкорс и да не ми трчка по гз!
И да не се фура многу,да не е дудлач,да е каваљер,да не се меша таму кај што не му местото,да не болно љубоморен и што е мн.битно да се љуби убаво!:wub: