Dreamboy / Dreamgirl

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не постои совршен и крај...како шо викате нашите критериуми се мењаат и тој денес шо ми е привлечен за некое време се прашувам шо видов у него..такада..зависи од моменталната состојба..:)

Kako prvo nikoj chovek ne mozhi da bide sovrshen..to e kako prvo:) A mojot partner od sonishtata mojot "dreamboy" bi izgledal onaka tip4e,so krenato kose,so rokcinja ili nekoja takva moderna frizura:P i nekoj shto ke me saka,se nadevam deka ke go najdam nekogash...:)

Пред некоја ноќ ја сонував, што да ти кажам за неа, совршена, иста као твојата, веројатно се сестри, кој знае. Него заборавив да и земам број и сеа кој знае кога пак ќе ја сонувам.

PA vaka nesto:170cm(ne za drugo nego jas sum tolku pa najverojatno na povisoka ne bi i odgovaral),dolga plava kosa,zeleni ili plavi kristalni oci, ubava nasmevka,ubav stomak,ubav zadnik,sredno golemi gradi,pametna, interesna i so stil za oblekuvanje.Ali tesko deka takva moze da se najde pa bi se zadovolil i so pomalko.

Mandy напиша:
Абе не постои совршен и крај...како шо викате нашите критериуми се мењаат и тој денес шо ми е привлечен за некое време се прашувам шо видов у него..такада..зависи од моменталната состојба..:)

Bash taka. Kolku mi se sega smeshni nekoi sto vo minatoto mi bile privlecni.

Ммммм... затворам очи и ја гледам. Малечка слатка и сакам и да ја грицкам. Бисерни запчиња, несредена косичка... кога се смее е смешна, кога плаче ја сакам. На сонце е боса, на месечина сјае. Да ја допрам само со поглед ќе се почуствувам изневерен, да ставам рака на неа и веќе не ја почитувам. И кога конечно таа тоа го знае, ми вели... истото го чуствувам и јас.
п.с. Ми е гајле за неа, само сакам да можам повторно да сакам...

viktorgg напиша:
Ммммм... затворам очи и ја гледам. Малечка слатка и сакам и да ја грицкам. Бисерни запчиња, несредена косичка... кога се смее е смешна, кога плаче ја сакам. На сонце е боса, на месечина сјае. Да ја допрам само со поглед ќе се почуствувам изневерен, да ставам рака на неа и веќе не ја почитувам. И кога конечно таа тоа го знае, ми вели... истото го чуствувам и јас.

Читајќи ти ги и останатите коментари...тука/така сме со размисли...и мило ми е тоа...
ама немој да се скараме заради зенскава :))
ПОшто прв си кажа..може нема да ми е сеедно ама ќе поголтнам ако ми ја земешпред очи(викаат ако стварно сакаш некоја, нема да се откажеш без разлика на се,..и може е чудно шо вака го кажувам:"кој прв ке си ја види за него"..ама тоа пошо не ми се верува дека ке најдеме таква...
У случај да ја најдеш, дај...затвори очи повторно и помисли на гладните и боси неухранети дечиња во африка, сети се на мене...и позајмимија бар на неколку мигови...

PaPucaR напиша:
Читајќи ти ги и останатите коментари...тука/така сме со размисли...и мило ми е тоа...
ама немој да се скараме заради зенскава :))
ПОшто прв си кажа..може нема да ми е сеедно ама ќе поголтнам ако ми ја земешпред очи(викаат ако стварно сакаш некоја, нема да се откажеш без разлика на се,..и може е чудно шо вака го кажувам:"кој прв ке си ја види за него"..ама тоа пошо не ми се верува дека ке најдеме таква...
У случај да ја најдеш, дај...затвори очи повторно и помисли на гладните и боси неухранети дечиња во африка, сети се на мене...и позајмимија бар на неколку мигови...
:) Друже... можеби е веќе твоја... ја имав и ми избега.
Лако је кад те неко ни не заволи, тад само тамна страна срца заболи...
Тешко је кад за неког јединог и свог, постанеш зрнце соли...
Тешко је кад твој неко, престане да те воли. - Балашевиќ

Ja sum 178 - da e ona poniska malce
Krupen sum - da e sitnicka ama ne minijaturna
Da e slatka vo liceto, po moznost temna kosa (ali ne mora)
Strasno gaze (malo, golemo,samo da mi e mesesto)
Smisla za humor (inace ke mi se naluti i prvite 5 minuti)
Pametna, realisticna i kinky :)
Ali ova samo na son, neli... :(

Зошто само на сон... постојат такви... само да ја најдеш.

Xmmmmm zamisluvam i...
Identicno so decko mi :)

viktorgg напиша:
Незнам зашто али ме расплаче твојов пост!Ме потсети на бившиот,како он да го пишувал!
Посебно болдираното!

Dreamboy....Висок и згоден,привлечен,шармантен,убава насмевка..со црна косичка и црн тен..фраерче.!!
Да ме почитува,да ми верува и да знае што сака во животот!
Да знае како да се однесува и само со мене и со друштво,да е паметен,со смисла на хумор,да не ме лаже,да ме сака се подразбира,да ме изненадува пријатно афкорс и да не ми трчка по гз!
И да не се фура многу,да не е дудлач,да е каваљер,да не се меша таму кај што не му местото,да не болно љубоморен и што е мн.битно да се љуби убаво!:wub:

RealGirL напиша:
Незнам зашто али ме расплаче твојов пост!Ме потсети на бившиот,како он да го пишувал!
Посебно болдираното!

Dreamboy....Висок и згоден,привлечен,шармантен,убава насмевка..со црна косичка и црн тен..фраерче.!!
Да ме почитува,да ми верува и да знае што сака во животот!
Да знае како да се однесува и само со мене и со друштво,да е паметен,со смисла на хумор,да не ме лаже,да ме сака се подразбира,да ме изненадува пријатно афкорс и да не ми трчка по гз!
И да не се фура многу,да не е дудлач,да е каваљер,да не се меша таму кај што не му местото,да не болно љубоморен и што е мн.битно да се љуби убаво!:wub:

Well thank you :) Ќе го земам тоа како комплимент. :cuc:
Реална девојко, освен висок и фраерче сите твои побарувања се реални и сигурен сум дека дури и јас можам да ги исполнам. Ама дека ќе најдеш фреарче со такви атрибути... таман според темата... dream boy :)

...од физички аспект глеано...да е сладок...со красни очиња...долга коса...и секси раце...толку
духовен план...прво да е интелегентен...смисла за хумор, да се убивам од смеење покрај него...предан...чесен...миииил
музичка гледна точка...да се разбират многу во музика...да свирит инструмент(гитара, бас...или тапани)...јеа...
....ех пола од ова да постојт...кај ќе ми беше крајот:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom