Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
По ѓаволите!!! Минатото лето почнав да си ги гледам eпизодите од каде што прекинаа на А1 и стигнав до кај 180 некаде...и поради некои х причини престанав......немам гледано година и нешто.....ама зимава ќе си надоместам!!!! Морам да го изгледам DB Z а потоа за GT ќе видиме...најзакон цртан е овој жими се!!!!! А за карактер:
VEGETA!!!! Гледајте го ова :pos2:

--- надополнето ---

а за гледање еве овде

Да знаеш само уште колку многу имаш за гледање. Ова е некаде 1/3 што го имаш напишано, и се гледа дека одамна ти е гледан. Многу важни работи имаш пропуштено.:)
Али сепак, вака прераскажано личи ко некоја шпанска, да не речам турска серија. Треба да се изгледа за да се свати и доживее.
И да, кај ти е Веџита - My second to favorite?:)

Друже дај напиши ги останатите 2/3... Pleaseeeeeee :)

И за крај како потсетување ќе го пуштам прекрасното песниче со кое почнуваше Драгонбол (тој првиот Драгонбол додека Џоку беше мал).

И истото песниче на клавир,многу убаво звучи :wub:

Овие закон се!!!

Почнав со гледање на Драгонбол Z од првата епизода на планетата Намек кога стигнаа први Булма,Крилин и Џохан (значи не од каде што прекинаа А1 туку 10тина епизоди пред да прекине А1 за да се потсетам подобро) и сега ќе гледам 10тина епизоди и потоа продолжувам од каде што прекинаа А1.

Инаку Драгонбол мене ми е омилен цртан и секогаш за мене ќе биде цртан No.1.:wub:
На училиште јас сум единствената девојка која го има гледано Драгонбол и машките кога праат муабет за Драгонбол јас секогаш им се придружувам во муабетот и знаеме со саати да збориме за Драгонбол :) ,а другите женски се чудат како сум можела да гледам таков цртан со тепање :duel: .

Почнав со гледање на Драгонбол Z од првата епизода на планетата Намек кога стигнаа први Булма,Крилин и Џохан (значи не од каде што прекинаа А1 туку 10тина епизоди пред да прекине А1 за да се потсетам подобро) и сега ќе гледам 10тина епизоди и потоа продолжувам од каде што прекинаа А1.

Инаку Драгонбол мене ми е омилен цртан и секогаш за мене ќе биде цртан No.1.:wub:
На училиште јас сум единствената девојка која го има гледано Драгонбол и машките кога праат муабет за Драгонбол јас секогаш им се придружувам во муабетот и знаеме со саати да збориме за Драгонбол :) ,а другите женски се чудат како сум можела да гледам таков цртан со тепање :duel: .
Ти е гајле!!! И кај мене има само едно женско што гледа ДБ,Наруто и слични па никому ништо.....ама реално Dragon Ball е најдобриот цртан некогаш направен!!! Само ми е жал што немам гигабајти за да го гледам...ај од на зима ќе почнам да штедам и ќе го гледам!!!!

нај бедес карактер.

217791-ssj_broly_super.jpg

ја играм Raging Blast 2 деноиве и се присетив на анимето :)

нај бедес карактер.

217791-ssj_broly_super.jpg

ја играм Raging Blast 2 деноиве и се присетив на анимето :)
Овој не го знам!!!

--- надополнето ---

^ Јаоо морам да ги гледам и филмовите.

Јас би ги гледал ама ни серијалот го немам догледано....т.е не ми стигаат гигабајти упм....со ова фудбалот се ми бега!!!!

Имам едно прашање. Пиколо,Јамча & Ко ќе умрат во борбата против Напа и Веџита и тие како и Гоку ќе одат кај Кинг Кај. Дотука го имам гледано и ме интересират дали покасно имаат некоја улога во дбз?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom