Prototype
1337
- Член од
- 9 јануари 2010
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 4
Торент, линк нешто? Мултимасив е нели, пиши повеќе ако не ти е тешко![]()
http://www.dbocom.com/forum/showthread.php?t=59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Торент, линк нешто? Мултимасив е нели, пиши повеќе ако не ти е тешко![]()
Ова сликичкиве на Фејсбук ме потсетија колку бев луд порано по Драгонбол. Дали некој од вас го има гледано Драгонбол Z ?
Има накај 250 епизоди а немам толку време да потрошам гледајки. Па сакав да замолам некој, накратко да ми прераскаже што се дешава у Dragonball Z, пошо на нет неможам да најдам таква рецензија.
Сакам да знам шо се дешава у Dragonball Z за да почнам да ги гледам ГТ, они бар се 64 епизоди![]()
Ова сликичкиве на Фејсбук ме потсетија колку бев луд порано по Драгонбол. Дали некој од вас го има гледано Драгонбол Z ?
Има накај 250 епизоди а немам толку време да потрошам гледајки. Па сакав да замолам некој, накратко да ми прераскаже што се дешава у Dragonball Z, пошо на нет неможам да најдам таква рецензија.
Сакам да знам шо се дешава у Dragonball Z за да почнам да ги гледам ГТ, они бар се 64 епизоди![]()
Не можи така.
Драгонбол З е најдоброто од Драгонбол воопшто, сум ги изгледал во една недела (по втор пат).
Исто ко да речиш не го гледам вториот дел од Back to the future, одам дирек на третиот.
И да, ГТ до некаде што имам гледано, се многу посрање од З.
ЈМислам дека не заврши Драгонбол Z,требаше Џоку да пристигне на Намек и да се бори со сајонците,ама А1 го прекинаа Драгонбол Z и не го дадоа до крај.
Мислам дека си задоволен од тоа што ти прераскажав,сето најважно што се случуваше во DRAGON BALL Z го напишав :helou:
Да знаеш само уште колку многу имаш за гледање. Ова е некаде 1/3 што го имаш напишано, и се гледа дека одамна ти е гледан. Многу важни работи имаш пропуштено.![]()
Али сепак, вака прераскажано личи ко некоја шпанска, да не речам турска серија. Треба да се изгледа за да се свати и доживее.
И да, кај ти е Веџита - My second to favorite?![]()
А како викаш кај ми е Веџита?
Прочитај убаво,го спомнав Веџита и тој вториот сајонец (Напа мислам се викаше),пишав кога Веџита и Џоку се тепаа скоро до смрт.
И да,во долгиот мој пост каде што прераскажував што се случува во Драгонбол Z,заборавив да спомнам дека и Веџита ќе биде на планетата Намек.
Значи,точно си претпоставив дека А1 го прекинаа,а баш го прекинаа на најинтересното кога Џоку требаше да стигне не Намек и да се бори против моќните сајонци.
Ги спомна Веџита и Напа како новите Сајонци што дошле на Земјата да ја освојат. Имиња не видов.(неважно тоа).
Не гледав на А1, не знам кај го прекинале, ама сакав да ти кажам дека после ова има уште мноооогу за гледање. На Намек се бореа против Фризаа кој беше претставен како освојувач и владетел на многу раси и планети и како (дотогаш) најсилниот воин во универзумот.
Цела поента ми беше дека има уште многу за гледање од З.:wink:
Си го пропуштила најдобриот дел од DragonBall баш на планетата намек ќе има многу јаки дешавки пред се мислам на Vegeta <..тогаш кога Џоку требаше да стигне на Намек и да се бори против Фриза...
Мене па тој ми е најјак лик во цртанов, па после иде Goku :tv:Веџита - My second to favorite?![]()
Мене па тој ми е најјак лик во цртанов, па после иде Goku :tv:
Дада ПиколоКој карактер е, човече.![]()