Драган Павловиќ - Латас

Abe znaete li vie Latas kakva vojna vodese so Menduh Thaci ?? Kako denes za Latas , Thaci stana milenik ? Pa se znae on ne poznava novinarski moral , on znae samo za pari i g'zo prodavanje

А познаваш некој новинар на кој парите не му се на прво место, кој работи според новинарски морал и етика?

А познаваш некој новинар на кој парите не му се на прво место, кој работи според новинарски морал и етика?

Не, ама познавам еден на кој се друго му е на второ и трето место....Латас Полтроновиќ:pos2:

Не, ама познавам еден на кој се друго му е на второ и трето место....Латас Полтроновиќ:pos2:

Мојот коментар не беше одбрана на Латас, беше напад на новинарите од тој калибар:wink:

Abe znaete li vie Latas kakva vojna vodese so Menduh Thaci ?? Kako denes za Latas , Thaci stana milenik ? Pa se znae on ne poznava novinarski moral , on znae samo za pari i g'zo prodavanje

Ti pogreshno si razbral. Latas kazha mnogu loshi raboti za Thaci.

Mene drugo me interesira. Koi lagi ki kazha Latas koi ti gi spomna.

Site zborite ama nikoj nishto konkretno da kazhe. Da ne bide deka kazhal vistina pa sega site kutat?

Мојот коментар не беше одбрана на Латас, беше напад на новинарите од тој калибар:wink:

Не ни мислев така, само сакам да ти кажам што мислам за него, да не ме разбра погрешно ?!:nenene:

Не ни мислев така, само сакам да ти кажам што мислам за него, да не ме разбра погрешно ?!:nenene:

Одлично те разбрав:smir: За жал тој додаток на презимето им фали на уште многу такви ,,реномирани,, новинари!

Латас?„Новинар“ која секоја новост ја зачинува со свое сопствено мислење како да неговото мислење е од непроценлива важност, па мора да го каже!:tapp:

Искрено не го почитувам како човек, но ми се допадна што се осмели јавно да проговори за многу работи што се толку јасни а секој ги премолчува.

Добро е што проговори за: Утрински, А1, Вест. Шпиц. Канал 5.....и уште многу други за кои сите мислиме дека се независни. Се осмели да чепне и Милчин, човекот кој мисли дека е недопрлив, го чепна и Ордановски кој вчера глумеше лудило на телевизија за корупција.

Во глобала емисијата ми се допадна, човекот јасно си ги кажа своите ставови, мислења и гледишта а сега на ABC и на таквите како него можеби тоа не им се допаѓа ама сеа тоа е-демократија.

И на крај: Гарантирам дека Латас е дел од PR кабинетот на Греувски, таква реклама не ќе да е за џабе.

А на која емисија го рекол тоа?Можи објаснение на кратко што рекол?

И Геро прави се, ако се може, да седне што е можно поблиску до иконата Никола. Да испуши кога ќе затреба.
Арно, ама вратата е веќе затворена. Геро ја дудла кваката од таа врата.
:pos2::pos2::pos2:
Латасеее легендооо која хода.
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E0E419DB7FEF8E4FABE22BCA56DB956C

kako i sekogas so fiktivnata kreativnost koja gi rusi site limiti na covekovata svest.....

Искрено не го почитувам како човек, но ми се допадна што се осмели јавно да проговори за многу работи што се толку јасни а секој ги премолчува.
Добро е што проговори за: Утрински, А1, Вест. Шпиц. Канал 5.....и уште многу други за кои сите мислиме дека се независни. Се осмели да чепне и Милчин, човекот кој мисли дека е недопрлив, го чепна и Ордановски кој вчера глумеше лудило на телевизија за корупција.
Во глобала емисијата ми се допадна, човекот јасно си ги кажа своите ставови, мислења и гледишта а сега на ABC и на таквите како него можеби тоа не им се допаѓа ама сеа тоа е-демократија.
И на крај: Гарантирам дека Латас е дел од PR кабинетот на Греувски, таква реклама не ќе да е за џабе.

Латас е едно “новинарчиште невидено“ на овие простори,просто да ти е милина да го “истресеш“ од џипот на асфалтот од некој нов паркинг за кој газдата последниве години добил лиценца од државава(за која само тој и уште еден министер знаат како се добива)да збира “арач лут без жал“ од народот Македонски.:toe:

Латас е најголемиот пушач и газолижач на македонската, балканската, а воопшто и светската новинарска сцена! Пушач и газолижач од невиден калибар, заедно со Кито Пушановић - Слободан Томиќ, Јанко Јади Бурек и Бранко ГЕРизОСКИ - Трттљо.

Четворицата газолижачи на новинарската апокалипса!

Драган Павловиќ Латас.
Хаха.......
Моја омилена тема.

Он не е ништо појќе од една добро платена, безморална ку*ва, која и те како знае да си ја изработи работата, за парите кои ги зема.

Латас?
Пред цела македонска јавност нашето државно знаме го нарече вентилатор! Па малку ни е.. и ФИРОМ нека не наречи..
Како што рече реален07 Латас е обична курва која се продава за пари..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom