Драган Павловиќ - Латас

ццц... цел топик сте отвориле за мене... срам да ви е! па како може такви ствари да пишувате кога не ме ни познавате?!?!?:nenene:

хахаха... иначе не сум встинскиот латас(многу јасно)!:vozbud:
се извинувам за одењево оф топик.али не можев да одолеам на `мојот топик`:pos2:

ovoj ne zasluzuva da se narekuva novinar, nema vrska so novinarstvo, on e obicen profiter , vodi biznis preku TV. i golem lazgo e i dezinformator. vrska nema

ццц... цел топик сте отвориле за мене... срам да ви е! па како може такви ствари да пишувате кога не ме ни познавате?!?!?:nenene:

хахаха... иначе не сум встинскиот латас(многу јасно)!:vozbud:
се извинувам за одењево оф топик.али не можев да одолеам на `мојот топик`:pos2:

IDI UBI SE I VRATI SE SAM

IDI UBI SE I VRATI SE SAM

што толку се изнервира де, се зафркаваше дечкото :)
а за латас ("новинарот") не треба само тема да се отвори, за него може и книга да се напише со сите негови глупости. се бие со шегата латасче... само кој кого бие е важен момент... :) ги гледам неговите вести од време на време да си се посмеам малце на "смислата за хумор". а оној пат кога ја исклучи шекеринска од вести беше толку непрофесионално и безобразно (не дека сум за шеки, кој и да беше, начинот беше крајно безобразен). мислам дека му е време за пензија. во некој изолиран старски дом кајшто нема да има контакт со други пензионери да ги замара со лоши вицови.

Тоа ли е новинар, тешко гојдо, копач, али се додека злужи си го користат. Кој плати више мења моја у секунд

Pamtam kako go isfrli na pod Mirka Velinovska vo edna emisija, go ''navredi'' ( mislam mu ja kaza vistinata) , go plukna onaka jako, sum uzival vo taa emisija. Ti ne si noviran more.... seljaciste.

Збори кога треба и не треба, не крие “чив е“ и главата му е голема.

Закон. \m/

Он е со тие шо се на власт. Едино кај него ми смета шо е србоман и стално коа ќе го викнат негде у емисја ги велича србите...

Латас, да си облече една маичка од ВМРО-ДПМНЕ нема да згреши. Го иам видено со беџот на ВМРО-ДПМНЕ, ама барем маичка да стави.

I LOVE GRUJO!

Професионализам, непрестрасност во информирање на граѓаните? Што беше тоа? А да, не важи тоа за политички војник. Новите Женевски правила за водење војна (политичка).

Не сум подржувач ни на СДСМ ни на ВМРО-ДПМНЕ ниту на било која политичка партија во Македонија. Ама ова е апсурдно што го прават ВМРО со кампањите и создавањето на популистичка влада.

Како и да е...друга тема!

Koga Latas vodi dnevnik tolku mn se nerviram od negovata cinicnost, a posebno toa sto cita kako da e na konjsi trki.Ne e se u brzinata, tuku vo ubavoto citanje, ako se sekava toa se uci i na skolo, i toa vo osnovno.

:cuc: :cuc: најдобрио новинар во македонија, да му јадат к**о на човеко коа го напагаат

:cuc: :cuc: најдобрио новинар во македонија, да му јадат к**о на човеко коа го напагаат

Да не си вљубен во него бе Nacional ? Он може да јаде лајна и по цел ден, ама од новинар е далеку едно 100 светлосни години... Полтрон, безрбетник, профитер, самобендисан идиот и тн. Прашање на време е само кога вестите на Сител ќе ги започне со зборовите: Да живее премиерот ! Рака на срце, кога ја водеше емисијата ПРОФИЛ и јас го гледав и имав добро мислење за него, ама сега е шлајм и дно на новинарската фела...:pusk:

Picka mu materina, kreten! moron! glupak! gzolizac na vmro! nemozam da go svaram koga gledam vesti na sitel...ccc kako be moze takov novinar da ima...

Gostin vo Jadi Burek Latas.
Najsmesniot del:
- cital blogovi, blogerite bile zatvoreni tipovi koi svrsuvaat zad kompjuter, Goran Bregovic i Colic gi mrazel pola Belgrad na vremeto zosto im gi opnale pola zenski, samo steta sto blogerite vo Makedonija neamle devojki inaku on i Janko kje im gi plesnele.
Ovoj mora de e impotenten. Koj se fali so kur na zenski sto ne postojat ili e za lecenje ili e neuspesno lekuvan.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom