Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
драга тешко ми е бе драга
од кај да почнам.....
минимум 10 судбини знам што се млади што имаат проблеми ....и што не мозат да успеат во оваа посрана дрзава
сеа праев моабет со еден дечко
избран за студент на град скопје медицина
волонтира во дрзавна болниица за 4000 ден
праевме моабет ке фака германија во октомври
исто еден другар работо во дрзавна сеа пооцна хирург
му стигна и на него понуда од германија и он ке си цепа
иам другарце у зелезница работи партиски примен 24000 зима децкото не му стига
другар цел зивот рмба стварно се маци се труди и работи од коа знам за себе 8 години не мозе да си дозволи една кола да купи
и илијада вакви слуцаеви
не сакам да месам политики
али за да те приман да бидес еден ебан постар кај нас
1,треба цовек да имас во слузбата сто работис
2,треба да даес едно од 3000 до 5000 евра
3,Благослов од кадровската комисија на ВМРО или грујо
4,скола не е битна
5,коа ке те викна партијата да се појавувас на митинзи и да дремес ко магаре и да слусас пропаганда не е битно дали се слозувас ти или не битно да те има на број...

и вмро и сдсм а посебно дуи да ви ебам свеее
му ебавте мајката на народот

малку човек треба да прошета надвор за да види колку беден народ сме поради некои бедници .....

си се испукав за вецер позз драга па се слусаме ајт....:mad:

Сфатив една глупа работа на која налетав дека крајно ме иритирала, ама не сум знаел дека ме иритира оти не сум налетал претходно.

Поминуваат две женски и еднава и вика на другава
-Брат знајш шо..........и ти викам брат.........и така брат..........брааааат, браааат......

Ми идеше да и се свртам и да речам:
-Чупе, абе да не е shemale то чоечкото битие до тебе на кое му се обраќаш постојано со брат а?!

Ебаве то глупите ебаве.

Заебано е кога ти доаѓа нагон за кивање додека мочаш.

Вчера ми беше хаос ден, онака ептенски. Мамурен ради бурниот понеделник, па на баскет свиткав нога, па ме акна баскетот у фаца и се гризнав на многу педерски начин, па ми се истури чаша вода на тепих, онака ми падна као да сум најсакат на светот.

Денес поарно беше, само се сопнав на скали у влез, и тоа без никој да ме види. :D

Да си знаеш.....

rakija.jpg

Ќерката на Робин Вилијамс, по смртта на татко и, на Твитер ја постирала оваа слика:

Buz3aJ-CMAAb8TL.jpg

После тоа и се ставиле, славните и познати “интернет тролачи“, “најјачи фраери на интернет“ и и праќале злобни коментари во врска со татко и, меѓу другото и фотошопирани слики од мртвото тело на татко и. Какво ниско, одвратно, патетично, лигаво, никакво суштество треба да бидеш за да го направиш тоа? Сериозно?
После некој ќе ми ги брани и оправдува? Па уште ќе ги напаѓа другите дека глумат Мајка Тереза?

Подобро Мајка Тереза, отколку на било каков начин да оправдувам тролање и малтретирање на интернет.

Сите се јаки еј, ѕверои, фраеришта. Најјачи фраери на интернет, во живо гледаат во земја и не знаат каде им е газот, каде им е главата.

Ми се згади.

Говеда невоспитани.

Не можам органски да смислам bullies, било тоа на интернет, било тоа во реален живот.

Драга
Дали го знајш најлесниот начин да се откажиш од една онлајн игра?
-Да почниш со друга :X3:
In other news:
Си отворив чипс со вкус на "скара" и внатре чипс со вкус на кечап... i'm not even mad...

Нека ни се множат годините со женска ми :love:. Оваа ни е трета година заедно и се надевам дека уште 20x3 ќе бидеме заедно :X3:.

Драа

Моја Чаки ке снесе нови јајца, дада, осеќам,и тој како.
Оууу дубоко осеќам, чудно се опет понаша,па ке си мисли дека е млада мама : D

E ск зшто Чаки а женско е?
Па она е бразилка, нинфа од Амазон, прва класа нинфа
Да вииш какфу бразилску гузицу има еј, меко дупе, фи пола цола црево за вадење китке и прање теписони
Оргинал име ву е Чакита Чаки Просинечки(тој дека обожава просо)
Па знаеш ли Драа дека она е била мис Бразил у поише категорие. Мис златан пердуф, мис оштар нокат, мис фрикаут фризура, мис меко дупе

Чаааааци моја, љуби те Парва

Се качувам на Средно Водно со точак сабалјево, за тоа малку возење што го мавнав деновиве ова ми е супер достигнување. И нормално на идење одвај чекам да се пуштам надолу, нели тоа е најдоброто :) и уште на првата кривина пука гума.
maxresdefault.jpg

Сум го туркал саат и пол надолу до град и до сервис по жештиниве. Среќа моја :D

Последно уредено:
пред некоја недела го видов сликчево на нет, денеска го барав пак да видам дали има шанси да пробуди слична емоција во мене
a8WPNQ1_700b_v1.jpg
fuck you ninjas cutting onions :place::place:

Драга Кајгана,
Го имаш ли осетено она чувство кога ќе се струполиш дома по скали. За секунда стигаш од први спрат до приземје.
Башка знаеш ли какво е чувството после......... целиот си олцнат:гик:

Никако не можам да се навикнам на новата Драга Кајгана, не е иста, повеќе хумор, харизма имаше старата...

Инаку денес е вториот ден откако почнав со часовите по возење. Пред тоа немав возено кола, така да мислам дека сум добар сега за сега, само треба да си ја пуштам Бијонсе да ми пее To the left, to the left, оти по малку забегувам на десно.

И да да ме боли жал да ти не биде...

Или она како беше крв течи од некаде, нека течи, не ми е за тебе теписонот фиран го напрае :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Стасаа дрангулиите од Те мобајл, фенот од Белорусија и куферот на колца највероватно од Кина, приквечер ќе ги земам.

Кажи ми го името...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom