Бејби,
Се надевам ова е последен пат што го кажувам ова, ама во Октомври идам дома

Си направив листа што треба да правам и кој да видам и вака си останав

Незнам како ќе имам време. Многу сакам ама нешто ми вика дека нема се' што сакам да ми се исполни. Најмала шанса е дека ќе летам со падобран

А баш си се израдував пошо сме имале пријател на кој тоа му е хоби.
Да мислиме на позитивното, бебето ќе го видам дефинитивно

Му направив и капче и чорапчиња

И си реков морам да престанам за нејзе да плетам, колку и да се неодоливо слатки сите работи
Сега почнав да си плетам за мене летни панталони

И на кучето му се видел материјалот интересен ваљда, и сите ми ги испоплетка

Ќе ја убиев. 2 дена ги отплетувам и уште имам да терам... Има среќа што ја сакам

Утепана сум иначе. Не си легнувам на време, а станувам рано и плус работам. И вчера кучињава решија дека нема да ми дадат да спијам без престан. Едно лае на нешто надвор, друго копа да си го направи теписонот демек помек

, трето плаче пошо надвор грми.... Циркузи. И увек бираат ноќи кога треба да се стане УЛТРА рано сабајлето. Едвај чекам да помине месец дена, да одморам 2 цели вечери од сите
Имав многу чуден сон пред некој ден. Незнам дали потсвеста ми работи или што

И уште незнам каков ми е ставот на таа тема. Мислам дека нема јас да превземам никаква иницијатива, иако веројатно баш јас сум таа што треба. Ама и да сакав, везе неам што да кажам. Не е моја кривица, нејзина е. А и било кој од нас да превземе иницијатива, незнам колку тоа нешто ќе смени. Живееме на различни страни на светот и веројатно никогаш нема да се видиме... За по скајп имам еден тон луѓе...
Утре разговор со адвокатот па после ќе бидеме добри соседи

Ивентфул деј. Се надевам позитивен