Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ,се изнасмеав.
Bus6ZGKIMAARtCV.jpg

Не сум сонувал можда 7-8 години, ама еве 2 дена по ред ме мачат некои чудни светци.
Сонував како сум се вратил во средно, сме се собрале од матура и еден неписмен од другиот клас што секогаш ме закачаше без причина, нималку не се сменил. Ама сега ме фати некој инат и следното нешто од сонот што го памтам е сме се обложиле кој со каква боја пишува по тетратката, а до нас фломастери во сите бои. И цела гимназија околу нас. А на неколку метри од мене седи т.н најдобар другар. И сеа од 12-13 фломастери, тој 5-6 пати по ред како од шала погодуваше со која боја сум пишувал и ми ги собираше парите. Се изнервирав и му викам се или ништо, сега ако погодиш и лап топ и мотор ќе ти дадам, ако не барем пола од парите да ми вратиш. Не ни размисли. И стана демек размислува со која пишувам, кога наеднаш се свртив и овој другаров му покажува со рака 4 прсти. А фломастериве имаа бројки и ваљда така беа договорени. Секундарно скокнав и му се развикав на другаров, го испцув сочно и како на филмовите публиката почна да скандира и да вика по него. И толку памтам.

Денес не можев до 8 да заспијам, ама кога заспав што сонив :D Го глеам Талат министерот така со одело како Декстер во најбољи денови во црна ќеса искасапи некој човек и го фрла во контењер. Кај тука дошол си викам нема еден љоптур ми промрморе нешто на љоптурски, избегав и страшно се потресов и се разбудив. Штета што не го памтам делот кога го убивам со голи раце :(

Драга знаеш колку сум богата?

1. Имам најдобра другарка која увек е со мене !
2. Дечко што ме сака и почитува.
3. И прекрасно семејство.

Додека ги имам овие 3 работи јас ќе бидам најсреќна :rolleyes:

Драги

Кога би го сумирал денов до сега со една слика:

62e4463e7a49f01ee649d9f2a13cc2ea-d7uz31h.gif

Абе и да се стопам, пак ќе уживам. Или е до неодамнешните настани, или сум некаков мутант, фрик оф нејчр па топлово не ми пречи ко на сите други. May it last as long as possible :X3:.

И секако, се со ред, па и да убиеме самоќа :P :

animated_version_tea_time_trying_to_get_in_by_smault23-d7uterg.gif

Многу нежен народ сме биле. Не војска, треба сите по 2-3 месеца служба во подморница да поминеме или такво нешто.

Деновиве имало метеорски дожд а јас врска си немав :oops:.Белким ќе фатам нешто вечерва. Ако можи да го потвди некој ова ќе биди супер .

Последно уредено:
Здрауо,

Кој фактор, да не речам курац, е оваа Цаци (со акцент на Ц-то) Паковска да критикува кој како се облекува и да кажува кој како да се облекува?!

Бог да чува, 2 минути ќе го пуштам телевизоров на нашиве телевизии и одма од такт ќе се извадам.

Ај чао.

Дрга, од прееска ја глеам сликава и се ќезам ко шлакната. Не бе, не е нормално ова. :pos::pos::pos::pos::pos:
Дрга, иначе овака по звучна си, знаеш? :D
Чекај, уште се смеам. :pos::pos::pos::pos::pos:
h9563A4C7

Драга Кајгана,
Знаеш ли кои луѓе ми се небитни......... луѓето од типот дрогирашот, шанкерот.......... кои повеќе се грижат за животот на другите одколку за својот живот.

Остај тоа, со денови мислам кога двата дена што ми останаа од одмор да ги спојам со викенд, па да си направам еден мини одмор да заминам некаде.......... да одморам малце:)

Смешните луше се секогаш најтажни .... бла бла бла. Достате бе, не ни вадете муабети. Цццц

Цццц, токмакот пак со салатите, леееј, јас најмногу страдам од ова. Ми турка репутација, ми руши имиц, други муабети ми вадат и проблеми ми прават.

А јас уште не сум станал милионер, еве и @Malcolm van den Сабаховић се чуди како сеуште не сум станал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom