Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бруки втор дел...
„Мерлинка“ во Стокхолм, плус десет кила, лој, стрии и целулит.
marilyn-monroe-seven-300x431.jpg

За да биде трагедијата уште поголема, другарка ми списка гласно за да се сврти и тој што не видел.

Кајги,
Сега гледам што другарки сум имала. Само ја мразам оваа моја проклета искреност, дали некогаш ќе престанам да бидам толку наивна. Но кај и да е уште малку сум тука, ќе издржам.:pipi:

Ех драга ветрец си дува,бранове се вее а сисе по чаршију толко јако се тресе шо на моменти ми иде да заплакам-Извадок од поемата на еден мој комшија тако звани поет или бар он така се има умислено:icon_lol:

Последно уредено:
Луѓе кои се зелени,но гледаат реално кон нештата ќе живеат векови сигурно.
Пример,темјанушкава моја.

Кеј,

Мама и Тато не би ги сменил ни за 10 лижавчиња со мастика(кажано у детски жаргон) и двајцата ги сакам исто :).И фала за тоа што сум денес

wjc4ya.jpg

Последно уредено:
Mila
utre prv raboten den mi e... son ne me faka, si se naviknav da si uzivam po celi veceri, da gledam kako neboto gi menuva boite rano sabajlecki... a preku den sho ubavo si spiev... e sea toa ke se menuva izgleda... oh...
so mi e krivo so ne sum si detence, pa bez obvrski, bez niso... teska e rabotava na vozrasen covek...
ama nema veze... odamna veke si se naviknav samo ajde...

И шо, на иницијацијата на новиот момак, се збрале сите модератори, легендарниот Раде и јас. :confused:

kajgance
bas se zanervirav... si baram direkten prevoz Skopje - Novi Sad i gleam nema :cautious: se e do Bg... pffffffff :(

абе ми иде да ти го раскажам цел одмор...али ме мерзи некако ..моит че пишам неш... :S

Толку ретко пишувам рачно (од колоквиум на колоквиум), што мислам дека и онака грдиот ракопис кој го имам ќе биде НАЈгрдиот на светот.

Ти го носиш на кафе, тој ти мрчи бе (n)

Сабајле треба во 5 да станам и жими к..... ко че знам дека имам 2-3 сати за спиење, ни сон не ми иди ко шо треба, онака само мижам и ко по 5 минути ете го алармот, ѕрн ѕрн. Ај барем да ја симнам ,,Скопје или Београд" да ме разбуди, ионака ја мразам и глупа песна е. Пошто знајш, рингтонот е песна која ја замразуваш па од тука поука-Никош не си ја клавај омилената, оти можи да ти одмили. А тие прикаски дека денот че ти тргни поубо со песната, на друго место.

Види ги бе, ми вадат муабети а со тоа и проблеми. И како да не мрчам ко гракало имаше на кафе. Ако, ако, мислете ме будала, полесно е за свиркање така. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom